SRL

Suomen Ratsastajainliitto

Radiokatu 20, 00240 Helsinkipuhelin (09) 2294 510 faksi (09) 1496 864ratsastus@ratsastus.fi Yhteystiedot
Kerro kaverille:

Hevoskerhon ohjaajan peruskurssi, Perho

Tilaisuuden nimi: Hevoskerhon ohjaajan peruskurssi, Perho
Tapahtumapaikka:Perhon ratsastuskoulu
Osoite: Haanentie 26, Perho
Tilaisuuden järjestäjä:SRL Pohjanmaa
Alkaa: 7.10.2017
Loppuu: 7.10.2017


Hevoskerhon ohjaajien peruskurssiPaikka: Perhon Ratsastuskoulu, Maneesin yläkerran luokka.
Osoite: Haanentie 26, 69950 Perho
Tilaisuuden järjestäjät: SRL:n Pohjanmaan alue ja Perhon Ratsastuskoulu
Aika: Lauantai 7.10. klo 10-18
Kouluttaja: Merja Björklind (myös ruotsinkielellä)


Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 60 euroa+toimituskulut, mutta koulutuksiin ne tarjotaan huomattavasti edullisemmin. Käytännössä saat siis kurssin koulutuksen kaupan päälle! Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 6.

Kurssin hinta on 60 €, joka sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, lounaan ja välipalan. Kaikille kurssilaisille lisäksi lahjakortti ratsastustunnille Perhon Ratsastuskouluun!
Sitovat ilmoittautumiset 22.9. mennessä sähköpostiosoitteeseen riina.vainionpaa@kpedu.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio sekä ruoka-aineallergiat. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.
Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla, jonka mukana saat myös kurssimaksun maksamisohjeet.
Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistumismaksusta palautetaan puolet.

Tiedustelut: riina.vainionpaa@kpedu.fi, 040-808 5046

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!