SRL

Kerro kaverille:

Estekalusto ja Alge

ESTEKALUSTON KÄYTTÖEHDOT

SRL Pohjanmaan alueella käytössä olevaa estekalustoa omistaa SRL:n Pohjanmaan ratsastusjaosto. Kalusto on on varastoituneena perävaunussa jonka omistaa Pro Horse Races ry. Kalustovastaavana toimii Janne Annala puh 0400-668090.

Pohjanmaan Ratsastusjaoston jäsenillä on mahdollisuus käyttää estekalustoa seuraavin ehdoin:

1. Estekaluston käyttökustannus on 100 € / viikonloppu, niille seuroille jotka osallistuvat myös tämän kaluston kunnossapitoon. Kunnossapidolla tarkoitetaan osallistumista esim. maalauskökkiin yms. yhteisesti kalustolle tehtäviin toimenpiteisiin. Talkooväkeä täytyy löytyä noin 10 % seuran kokonaisjäsenmäärästä. Kalusto tarkastetaan kalustovastaavan toimesta vuosittain jolloin myös määritellään kalustolle tehtävät toimenpiteet. Estetalkoot on keväällä ennen kisakauden alkua.

2. Kalusto kuljetetaan aina kokonaisena ja kujetetaan sitä varten hankitussa perä- vaunussa, joka on katsastettu hinattavaksi laitteeksi, joten sen vetäminen onnistuu vaikka traktorilla. Kalustovaunu voi samalla toimia myös esim. tuomaritornina koska se on kokosivuaukeava.

Kustannuksiin ei sisälly mahdolliset kuljetuskulut, vaan ne tulevat käyttäjän maksettavaksi samoin kuin kuljetuksen järjestäminen.

3. Kustannukset laskutetaan kauden lopussa.

4. Käytön jälkeen on kalusto palautettava seuraavan kahden arkipäivän aikana takasin Seinäjolle, ellei muuta ole sovittu.

5. Käyttäjän on palautettava kalusto, kalustoluettelon mukaisissa määrissä ja siinä kunnossa kun se on ollut ennen käyttöä. Jos kalustoa on rikkoutunut on käyttäjän velvollinen omalla kustannuksellaan korjaamaan kalusto tai hankkimaan uusi vastaava kaluston valmistajalta (Piantek Oy). Jos esim. puomi on mennyt poikki siitä syystä että siinä on valmistusvirhe tai että se on laho, niin siitä ei synny käyttäjälle kuluja, vaan puomi ostetaan kertyneistä käyttömaksuista.

6. Estekaluston käytöstä sovitaan kalustovastaavan kanssa. Avaimia on 3 kpl, Seinäjoen liikuntatoimella, Janne Annalalla ja Jari Koivusalolla.

7. Estekaluston kunnossapidosta ja kökkien järjestämisestä vastaa Janne Annala yhdessä Jari Koivusalon kanssa. SRL maksaa kaluston ylläpidossa käytettävät maalit.

8. Estekontin sisältöä on tarkoitus kokoajan kehittää ja lisätä. Seurat voivat lahjoittaa konttiin estekokonaisuuksia, jolloin ne siirtyvät SRL Pohjanmaan alueen hallintaan. Kertyneillä käyttömaksuilla kunnostetaan estekalustoa, sekä mahdollisesti hankitaan uusia esteitä.

ALGE-ajanottolaitteisto kisajärjestäjille

Pohjanmaan Ratsastusjaosto on hankkinut alueelle sähköisen ajanottolaitteiston Algen, joka on kaikkien alueen kisajärjestäjien käytettävissä.

Pohjanmaan Ratsastusjaoston jäsenet maksavat Alge-laitteiston käytöstä vain toimituskulut, muilta vuokraajilta peritään SRL:n voimassa olevan taksan mukainen maksu.

Laitteiston varaukset Piia Sulkakoskelta, p. 050-5510474 tai sähköposti piia.sulkakoski@vaasa.fi.

Toimitusvaihtoehtoina Matkahuolto tai nouto.