SRL

Kerro kaverille:

Hevoskerhon ohjaajan peruskurssi, Espoo

Tilaisuuden nimi: Hevoskerhon ohjaajan peruskurssi, Espoo
Tapahtumapaikka:Primus-talli
Osoite: , Espoo
Tilaisuuden järjestäjä:SRL:n Etelä-Suomen alue sekä Ratsastusseura Primus ry
Alkaa: 15.10.2017
Loppuu: 15.10.2017

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi


Paikka: Primus Talli
Osoite: Matalajärventie 6, Espoo (ajo-ohjeet www.primustalli.fi )
Tilaisuuden järjestäjät: SRL:n Etelä-Suomen alue sekä Ratsastusseura Primus ry
Aika: Sunnuntai 15.10.2017 klo 10-18
Kouluttaja: Anu Kämäräinen

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 60 euroa+toimituskulut, mutta koulutuksiin ne tarjotaan huomattavasti edullisemmin. Käytännössä saat siis kurssin koulutuksen kaupan päälle!

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 6.

Kurssin hinta on 50 €, joka sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, lounaan ja välipalan. Sinettiseuran jäsenille kurssin hinta on vain 25 €.

Sitovat ilmoittautumiset Ratsastusseura Primukselle 8.10.2017 mennessä sähköpostiosoitteeseen ratsastusseura@primustalli.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio sekä ruoka-aineallergiat. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.

Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla, jonka mukana saat myös kurssimaksun maksamisohjeet seuran tilille. Maksun tulee näkyä tilillä viimeistään 13.10.2017.

Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistumismaksu peritään.

Tiedustelut: Ratsastusseura Primus Marjo Kuosmanen, p. 040-7009188, ratsastusseura@primustalli.fi.

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!