SRL

Kerro kaverille:

Hevoskerhon ohjaajan peruskurssi, Tampere

Tilaisuuden nimi: Hevoskerhon ohjaajan peruskurssi, Tampere
Osoite: , Tampere
Tilaisuuden järjestäjä:SRL Häme, TRS ja Goodwill Riders
Alkaa: 21.1.2018
Loppuu: 21.1.2018


Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi


Paikka: Tampereen ratsastuskeskus, kilpailumaneesin kahvio
Osoite: Niihamankatu 18 (ajo-ohjeet http://www.tampereenratsastusseura.fi/ratsastuskeskus/ajo-ohje-niihamaan/)
Tilaisuuden järjestäjät: SRL:n Hämeen alue, Tampereen ratsastusseura ry ja Goodwill Riders ry
Aika: sunnuntai 21.1.2018 klo 9-17
Kouluttaja: Karoliina Laari

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot sekä ratsastusseuran jäsenyys.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 60 euroa+toimituskulut, mutta koulutuksiin ne tarjotaan huomattavasti edullisemmin. Käytännössä saat siis kurssin koulutuksen kaupan päälle!

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 10.

Kurssin hinta on 65 €, joka sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, lounaan ja välipalan.

Sitovat ilmoittautumiset Tampereen ratsastusseuralle 11.1.2018 mennessä sähköpostiosoitteeseen trs.nuoret@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio sekä ruoka-aineallergiat. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.

Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla, jonka mukana saat myös kurssimaksun maksamisohjeet seuran tilille. Maksun tulee näkyä tilillä viimeistään 18.1.2018.

Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistumismaksua ei palauteta/se peritään.

Tiedustelut: Tampereen ratsastusseuran nuorisovastaava Eija Rantanen, trs.nuoret@gmail.com.

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!