SRL

Kerro kaverille:

Hevoskerhon ohjaajan peruskurssi, Hämeenlinna

Tilaisuuden nimi: Hevoskerhon ohjaajan peruskurssi, Hämeenlinna
Tapahtumapaikka:Aulangon ratsastuskoulu
Osoite: Aulangonkuja 3, Hämeenlinna
Tilaisuuden järjestäjä:SRL:n Hämeen alue ja Hämeen Ratsastajat ry
Alkaa: 28.10.2017 10.00
Loppuu: 28.10.2017 18.00

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssiPaikka: Aulangon ratsastuskoulu
Osoite: Aulangonkuja 3, 13220 Hämeenlinna
Tilaisuuden järjestäjät: SRL:n Hämeen alue ja Hämeen Ratsastajat ry
Aika: Lauantai 28.10. klo 10-18
Kouluttaja: Karoliina Laari

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko.

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 6.

Kurssin hinta on 60 €, joka sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, lounaan ja välipalan. Sinettiseuraan kuuluvalta osallistumismaksu on 30€.

Sitovat ilmoittautumiset Laura Valkeapäälle 18.10 mennessä sähköpostiosoitteeseen lauranpostit@hotmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio sekä ruoka-aineallergiat. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.

Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla, jonka mukana saat myös kurssimaksun maksamisohjeet seuran tilille. Maksun tulee näkyä tilillä viimeistään 25.10.

Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistumismaksua ei palauteta/se peritään.

Tiedustelut: Hämeen Ratsastajat ry:n hevoskerhovastaava Laura Valkeapää, lauranpostit@hotmail.com

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!