SRL

Kerro kaverille:

Talent Cup

Talent Cup on Suomen Ratsastajainliiton valtakunnallinen poni- ja junioratsastajien kilpailu. Se on yhdistetty kilpailu eli siihen kuuluu sekä koulu- että esteratsastusluokat. Junioreiden yhdistetty kilpailu aloitettiin jo vuonna 1978 ja aiempina vuosina tämä cup on kulkenut muun muassa nimellä Villivarsa-cup ja Hevoshullu Powercup.

Talent Cup kannustaa monipuoliseen harjoitteluun ja on hyvä ponnahduslauta kilparatsastajan uralla. Monia 3-5 tason kilpailuissa ja jopa kansainvälisissä ratsastuskilpailuissa Suomelle mainetta niittäneitä ratsastajia onkin nähty uransa alkuvaiheessa tämän cupin loppukilpailussa.

Talent Cupissa kilpailijat suorittavat sekä esteratsastus- että kouluratsastuskokeen. 1-tasolla ja aluekarsinnoissa jatkoon pääsyyn vaaditaan tietyn tasoiset tulokset. Finaalissa kokonaistulos saadaan laskemalla yhteen sijaluvut, jolloin pienimmän yhteenlasketun sijaluvun saanut ratsukko voittaa kilpailun, tasatilanteessa ratkaisee kouluratsastuskokeen tulos.

Talent Cup alkaa talvella 1-tason kisoilla, aluekarsinnat järjestetään huhti-toukokuussa ja finaali kesällä. Tampereen Ratsastusseura järjestää Talent-Cupin 28.5.2017.

Talent Cupista lisää täältä

Talent Cup loppukilpailu

Vuoden 2017 Talent Cupin finaali ratsastetaan Ypäjän Hevosopiston Kisaviikolla 13.-16.6.2017.