SRL

Kerro kaverille:
20.12.2017

Hei ratsastusseuran nuorisotoiminnan tekijä tai nuorisovastaava!


Olen Mari Lieskoski, opiskelen Humanistisessa ammattikorkeakoulussa Yhteisöpedagogiksi. Teen tällä hetkellä opinnäytetyötäni SRL:n nuorisotoiminnan kehittämisestä. Kysely liittyy olennaisena osana opinnäytetyöhöni, jossa selvitetään nuorisotyön tilaa, mutta kerätään myöskin tietoa, millaista toiminta seuroissa on. Osana opinnäytetyötäni kirjoitan myös ratsastuksen nuorisotyön opasta. Siksi otan mielelläni kyselyssä vastaan tietoa hyviksi koetuista käytänteistä ja toimintatavoista, siitä mitkä teidän seurassanne ovat toimivia juttuja. Kokoan oppaaseen hyviä käytänteitä esimerkeiksi. Lisäksi voit lopussa lähettää SRL:lle, aluejaostoille tai minulle palautetta, toiveita tms. koskien nuorisotyötä. Kysely toteutetaan yhteistyössä Suomen Ratsastajainliiton kanssa.

Tässä linkki kyselyyn nuorisotoiminnasta seurassasi: https://www.webropolsurveys.com/S/EDEA12BE206D8CEE.par. Vastaathan kyselyyn viimeistään 7.1.2018.

Toivon, että vastaisitte, jotta saisimme mahdollisimman kattavan kuvan ratsastusseurojen nuorisotoiminnasta. Vaikka toimintaa ei olisi, niin sekin on tärkeää tietoa.

Kiitos jo etukäteen vastauksestanne!

Mari Lieskoski

Lisätietoja: sanna.sassi@ratsastus.fi