SRL

Kerro kaverille:
19.12.2017

Ratsastukselle kaksi uutta Sinettiseuraa!

Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Olympiakomitean ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle, lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Toimintaa määrittelevät kaikille lajeille yhteiset Sinettikriteerit.

Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja, aktiivisia ja kehityshaluisia - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Sinetti on lupaus laadusta.


Ratsastajainliiton hallitus on vahvistanut ratsastukselle kaksi uutta Sinettiseuraa:

Luhtajoen Ratsastajat

Suonenjoen Vasama Riders (emoseura Suonenjoen Vasama ry)

Uusi laatuohjelma tulossa!

Olympiakomitea viimeistelee parhaillaan yhdessä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa uutta seurojen laatuohjelmaa. Laatuohjelman tavoitteena on toimia seuratoiminnan kehittämisen välineenä. Laatuohjelman avulla autetaan seuroja kehittymään eri osa-alueilla, joita ovat laadukas lasten urheilu, huippu-urheilu ja aikuisten harrasteliikunta. Ajatuksena on, että seura voi erikoistua laadukkaaseen lasten urheiluun, huippu-urheiluun tai aikuisten harrasteliikuntaan tai vaikka kaikkiin osa-alueisiin seuran omien tavoitteidensa ja toimintaedellytystensä mukaisesti.

Ratsastajainliitto on ollut aktiivisesti mukana luomassa uutta laatuohjelmaa, joka käynnistyy vuonna 2018.

Sinettiseuratoiminta tulee jatkossa olemaan osa uutta laatuohjelmaa, ja nykyiset Sinettiseurat pääsevät mukaan ohjelmaan automaattisesti. Sinettiseura-tunnustus muuttuu, mutta itse kriteerit säilyvät jatkossakin. Lisätietoja luvassa alkuvuodesta 2018.