SRL

Aluevalmennettavien esittelyjä

Ratsastajainliitto on nimennyt tämän vuoden teemaksi valmennuksen: ”Valmentaudu tavoitteellisesti.” Sen kunniaksi Häme esittelee noin kuukauden välein eri lajien aluevalmennusrenkaissa valmentautuvia.

Venla Laitinen, 15, kenttäratsastus

Katariina Laitinen, 15, kouluratsastus

Moona Bäck, 11, vikellys

Laura Haapakoski, 15, valjakkoajo

Kerro kaverille:

Aluevalmennus on Suomen Ratsastajainliiton valmennusta, joka toteutetaan alueilla

Valmennuksiin ilmoittautuminen tapahtuu Kipan kautta. Valmennukseen osallistuvien ratsukoiden kilpailuluvat ja vuosimaksut pitää olla maksettuina Kipassa. Valmennuskalenterit löytyvät Kipasta, https://kipa.ratsastus.fi

SRL Häme on julkaissut aluevalmennusoppaan, joka myös jaetaan kaikille uusille valmennettaville ensimmäisen valmennuksen yhteydessä. Tutustu oppaaseen täältä.

****

Sitoutuminen aluevalmennukseen ja pakkasrajat

Valmennuksesta voi olla pois eläinlääkärin tai lääkärin todistuksella ja mikäli asiasta on sovittu lajivastaavan ja valmentajan kanssa.
Pakkasrajat: kylmät maneesit -15C. Lämpimissä maneeseissa ei ole pakkasrajaa (päätetty SRL Hämeen hallituksen kokouksessa 8/2012 ). Jokainen valmennettava voi kuitenkin harkita lähteekö kuljettamaan hevosta, jos pakkasta on enemmän kuin - 20 astetta. (Kts aluevalmennettan opas)

****

Aluevalmennusten hinnat vuonna 2017 (30.8.2017 alkaen)

• 3 vrk: A/B rengas 100 + 3, B-kehitys 130 + 3, muut 145 +3
• 2 vrk: A/B rengas 60 + 3, B-kehitys 80 + 3, katsastus 90 + 3 (muut 100 + 3, ei Hämeessä)
• 1 vrk: A/B rengas 35 + 3, B-kehitys 45 + 3, katsastus 50 + 3 (muut 55 + 3, ei Hämeessä)
• pienryhmät 1 hlö ½ tuntia 55 / vrk + 3, 2 hlöä 1 tunti 55 / vrk + 3

B-kehitysrengas (entine aluevalmennusrengas) osa liiton organisoimaa valmennusta ja on järjestyksessä heti SRL:n A- ja B- renkaiden jälkeen.
Alueelliset katsastukset toimivat samalla katsastuksina myös liiton valmennusrenkaisiin. Tämä järjestelmä takaa, että kaikki Suomen ratsukot saavat mahdollisuuden hakeutua urheilullisesti eteenpäin. Aluevalmennusten kautta löydetään ne ratsukot, jotka ovat kehityskelpoisia tulevaisuudessa vaikka edustamaan maatamme myös Suomen ulkopuolella ratsastettavissa arvokilpailuissa.

Hämeen aluevalmennuksista saa tietoa valmennusvastaavalta Eva Sandbäck-Pajunoja, eva.sandback1@gmail.com, 040 532 3157.

B-kehitysrenkaaseen valituilta edellytetään sitoutumista valmennukseen. Poissaolo valmennuksesta ilman pätevää syytä tai poissaolon ilmoittamatta jättäminen pudottaa ratsukon pois valmennusrenkaasta. Kun olet hakeutunut valmennukseen, sitoudut noudattamaan sääntöjä.

****

Lännenratsastus

Lännenratsastuksen alueellinen valmennus 2017
Hämeen alue järjestää lännenratsastuksen alueellista valmennusta Tampereen Niihamaan ratsastuskeskuksessa. Valmentajana toimii Meeri Simula.


Valmennusrenkaaseen valituilta edellytetään sitoutumista valmennukseen.
Hämeen alueellisen valmennuksen yhteyshenkilöinä toimivat
Antero Salja, 040-549 2647 / antero.salja@kolumbus.fi ja Auli Kuisma, 050-572 4549 / auli.k.kuisma@gmail.com

Kuvassa Anniina Leponiemi - Tufhorst Royal Rose, ponien SM 4.8.2013, kuva Mad Graphics