SRL

Kerro kaverille:

Kilpailukalenteri

Kilpailukutsut Kipassa.

Ohjeet kilpailunjärjestäjälle 2-tason kilpailuiden anomiseen ja kutsujen tarkistamiseen 2018

2- tason kilpailuiden anominen

Seuraavan vuoden 2-tason kilpailut anotaan KIPAn kautta 30.11. mennessä. Seura lisää toivomansa kisapäivän KIPAn kalenteriin itse. Kalenteriin näkyviin tulevaan lisätiedot-kenttään voi kirjata mahdolliset vaihtoehtoiset päivätoiveet ja anottavat arvokilpailut. Hyväksytty 2-tason kilpailukalenteri julkaistaan vuoden loppuun mennessä KIPAssa.

Myöhemmin tulleet kilpailupäiväanomukset tai pyynnöt jo anottujen kilpailupäivien siirtämiseksi eri päivämäärälle käsitellään aina aluejaoston kokouksessa (noin kerran kuukaudessa), joten kilpailut/päivämäärämuutokset tulee anoa vähintään kahta kuukautta ennen aiottua kisapäivää. Nämä kilpailut sovitetaan hyväksyttyyn kalenteriin sen mukaan, miten siinä on tilaa. Anomukset tai pyynnöt siirroista tulee toimittaa aluejaoston kilpailukalenterivastaavalle osoitteeseen itis.hallitus@gmail.com. Kun seura saa kilpailukalenterivastaavalta vahvistuksen, että aluejaosto on hyväksynyt kilpailupäivämäärän/päivämääräsiirron, tulee seuran merkitä kilpailupäivämäärä KIPAan, jonka jälkeen kilpailukalenterivastaava julkaisee päivämäärän näkymään KIPAn kalenterissa.

2-tason kilpailukutsujen tarkistaminen

Kilpailusääntöjen yleisen osan mukaan “TPJ:n vahvistama kilpailukutsu tulee julkaista KIPAssa viimeistään (4) viikkoa ennen kilpailun alkua. Kilpailunjärjestäjän tulee toimittaa kutsu ko. kilpailujen TPJ:lle vahvistettavaksi viimeistään 14 vrk ennen viimeistä julkaisuajankohtaa. SRL voi määrätä kilpailun järjestäjälle myöhästymismaksun (50,00 euroa / myöhästymispäivä), jos kilpailukutsua ei julkaista ajoissa, tai jos sitä muutetaan ilman TPJ:n lupaa. SRL voi peruuttaa kilpailukalenteriin merkityn kilpailun, jos kutsua ei ole julkaistu viikkoa ennen kilpailun alkua tai muusta perustellusta syystä.” Myöskin aluejaoston kutsuntarkistajalle pyyntö kutsun tarkistamisesta tulee toimittaa hyvissä ajoin, viimeistään 7 vrk ennen toivottua julkaisuajankohtaa.

Kun tuomariston puheenjohtaja on hyväksynyt kilpailukutsun, tulee kilpailunjärjestäjän kirjata kutsu Kipaan ja lähettää aluejaoston kutsuntarkistajalle pyyntö kutsun tarkistamiseksi osoitteeseen itis.hallitus@gmail.com. Jos kutsu on kunnossa, julkaisee kutsuntarkistaja sen KIPAssa, tai tarvittaessa pyytää kilpailunjärjestäjää tekemään kutsuun korjauksia, ja julkaisee kutsun kun kilpailunjärjestäjä on tehnyt korjaukset. Kun kutsu on tarkastettu, hyväksytty ja julkaistu KIPAssa, siihen ei saa tehdä muutoksia ilman painavaa syytä ja neuvottelematta tuomariston puheenjohtajan kanssa. Alueen arvokilpailuluokkien ollessa kyseessä muutoksista tulee neuvotella aluejaoston vastuuhenkilön kanssa (esteratsastus: Satu Kosunen, kouluratsastus: Sanna Ruotsalainen, kenttäratsastus: Milla Heikkinen).

Esteratojen tarkistaminen

C-ratamestareiden tulee lähettää estekilpailuiden ratapiirrokset hyväksyttäviksi Olli Niskasaarelle olli.niskasaari@pp.inet.fi riittävän aikaisin ennen kilpailuja.

Lisää ohjeistusta kilpailunjärjestämiseen löytyy mm. seuraavasta osoitteesta http://www.ratsastus.fi/ohjeita_kilpailunjarjestajalle