SRL

Kerro kaverille:

Hevosen biomekaniikka -luento, Kuopio

Tilaisuuden nimi: Hevosen biomekaniikka -luento, Kuopio
Tapahtumapaikka:Hotelli IsoValkeinen
Osoite: Majaniementie 2, Kuopio
Tilaisuuden järjestäjä:SRL Itä-Suomi
Alkaa: 4.11.2017 15.10
Loppuu: 4.11.2017 15.10

Eläinfysioterapeutti Heli Hyytiäisen luento hevosen biomekaniikasta


SRL Itä-Suomen aluejaosto järjestää luennon hevosen biomekaniikasta lauantaina 4.11.2017 klo 12 alkaen Hotelli IsoValkeisella (Majaniementie 2, 70420 Kuopio). Luento toimii samalla aluevalmennettavien kuivaleirinä.

Heli Hyytiäinen on arvostettu eläinfysioterapeutti, joka on lisäksi suorittanut maisterin tutkinnon (MSc in Veterinary Physiotherapy) Lontoossa, Royal Veterinary Collegessa sekä väitellyt filosofian tohtoriksi eläinfysioterapian alalta. Tällä hetkellä Heli Hyytiäinen työskentelee Yliopistollisen eläinsairaalan fysioterapeuttina ja tekee lisäksi paljon opetus- ja luennointityötä eri tahoilla. Hän myös tekee tutkimustyötä hevosten lihaksiston rakenteesta ja koostumuksesta. Erityisinä kiinnostuksen kohteina hänellä on mm. biomekaniikka ja toiminnallinen anatomia sekä kivun arvioiminen.

Ohjelma
klo 12.00 - 17.15 Heli Hyytiäisen luento hevosen biomekaniikasta (osittain kertausta helmikuussa 2017 Helin Suonenjoella pitämään luentoon mutta myös paljon uutta asiaa). Välissä tauko, jossa kahvitarjoilu + makea kahvileipä.

Hinnat
luento: 45 e
luento aluevalmennettaville: 40 e

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset 26.10.2017 mennessä https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/ratsastus/event.php?id=6393 . Ilmoittautuessasi saat laskun, joka tulee maksaa viimeistään 1.11.2017. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä sanna.sassi@ratsastus.fi. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleisiin ilmoittautumisiin lisätään 5 €. Tiedustelut sanna.sassi@ratsastus.fi.