SRL

Kerro kaverille:

Vammaisratsastajien luokittelutilaisuus Oulussa 10.2.2018

Vammaisratsastajat luokitellaan vamman ja toimintakyvyn mukaan viiteen eri ratsastusluokkaan (I, II, III, IV ja V). Luokittelulla pyritään minimoimaan toimintakyvystä johtuvia eroja ja takaamaan mahdollisimman tasavertainen kilpailutilanne.

Luokiteltavan ratsastajan tulee olla SRL: jäsen ratsastusseuran henkilö- tai perhejäsenyyden kautta. Alaikäisen ratsastajan huoltajan tulee olla läsnä luokittelutilaisuudessa.

Aika ja paikka: Lauantai 10.2.2018. Tarkempi aikataulutus ilmoitetaan osallistujille myöhemmin. Luokitteluun menee noin 60 minuuttia/ratsastaja. Huomioi, etteivät luokitteluun kuuluvat testit ja ratsastusosuus välttämättä ole peräkkäin eli väliin voi jäädä odotteluaikaa. Osoite: TerapiaTalli Bonaza Ay, Hiittikuja 17, 90810 Kiviniemi

Luokittelija: Miia Heino

Luokittelun hinta: 30 e/ratsastaja, joka maksetaan paikan päällä käteisellä (varaa tasaraha). Luokittelu on mahdollista tehdä myös oman hevosen kanssa -> mainitse asiasta ilmoittautumislomakkeella

Ota mukaan: Todistukset (diagnoosi sekä millä menetelmillä diagnoosi on todennettu). Lisäksi varustaudu liikkumiseen sopivalla vaatetuksella sekä pestyillä/puhdistetuilla ratsastusvarusteilla.

Ilmoittautumiset 31.1.2018 sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy täältä:
https://my.surveypal.com/Luokitteluilmoittautuminen-Oulu-2018

Lisätietoja: www.ratsastus.fi/lajit/vammaisratsastus/kilpaileminen/luokittelu

Tilaisuuden käytännönjärjestelyistä vastaava, paramaajoukkueen joukkueenjohtaja Tanja Takkula (p. 040-5451163, tanja.takkula@gmail.com)