SRL

Kerro kaverille:

Ratsastajainliiton kisaviestintä

Ratsastajainliiton kisapäivystys kattaa viikonloppuisin tärkeimmät ratsastustapahtumat kotimaassa sekä suomalaisten merkittävät ratsastustulokset ulkomailta kansainvälisistä kilpailuista. Toimitamme ennakkotietoa ratsastustapahtumista viikkotiedotteessamme sekä julkaisuvapaita uutistiedotteita kilpailuista.

KOTIMAISTEN KILPAILUJEN KISAPÄIVYSTYS JA TULOSPALVELU

Tulosuutiset kotimaisista tähtikilpailuista:
- Suomessa järjestettävät, tähtikilpailuiksi nimetyt kansainväliset kilpailut yhteistyössä kisatiedottajien kanssa
- Olympialajien SM-kilpailut (muiden lajien mahdollisuuksien mukaan)
- Esteratsastuksen GP-sarja

Julkaisuvapaat uutiskuvat medialle:
Kuvapalvelu tähtikisoista - julkaisuvapaat uutiskuvat median käyttöön tähtikisoista kertovaan uutisointiin suoraan netistä.

Julkaisuvapaa TV-tuotanto medialle:
Korkealaatuiset, ammattilaistiimin tuottamat kisataltioinnit monikameratuotantona. Julkaisuvapaa materiaali on saatavissa uutisajassa TV-kanavien urheilu-uutisiin esteratsastuksen GP-sarjasta ja mahdollisuuksien mukaan myös muista tähtikilpailuista.

Kaudella 2011 alkoivat livenettilähetykset SRL:n tv:ssä (http://www.ratsastus.fi/nettitv), minkä lisäksi uutena läpimurtona televisioitiin koostelähetykset esteratsastuksen SM-kisasta ja Haminan Nations Cupista TV2:ssa. Helsinki International UB Horse SHow siiryi menestyksellä TV2:lle.

KANSAINVÄLISTEN KILPAILUJEN KISAPÄIVYSTYS JA TULOSPALVELU

Ratsastajainliiton kansainvälinen kisapäivystys kattaa merkittävät kansainväliset arvokilpailut, joissa on suomalaisia osanottajia. Kaikista kansainvälisiin kilpailuihin osallistuvista ratsukoista tiedotetaan etukäteen medialle viikkotiedotteessa sekä SRL:n netissä. Sen lisäksi huippu-urheilutason tuloksista lähetetään medialle uutistiedote. Kilpailujen kotisivut tuloksineen löytyvät myös SRL:n netistä etusivulta linkistä "Kansainväliset tulokset".

Ratsastajainliiton kansainvälinen kisapäivystys kattaa viikonloppuisin merkittävät kansainväliset arvokilpailut, joissa on suomalaisia osanottajia.

Tulosuutiset kansainvälisistä kilpailuista myös viikonloppuisin
1. Olympialaiset
2. MM-kisat
3. EM-kisat
4. Maailmancup, Nations Cup
5. Suomessa järjestettävät kansainväliset kilpailut
6. Kansainväliset MC-tulokset ja GP-tason sijoitukset FEI:n, kansainvälisen ratsastajainliiton, tähtijaon mukaisesti neljän ja viiden tähden kilpailuista. Tulokset alle GP-tason tiedotetaan MC/GP-uutisten yhteydessä tai alkuviikosta.
7. Kenttä- ja matkaratsastuksessa seurataan kisakohtaisesti myös kolmen tähden kilpailut ja valjakkoajossa CAI-A-tason kilpailut.

Tulospalvelu muista kansainvälisistä kilpailuista viikon alussa

1. Kansainväliset GP-sijoitukset FEI:n tähtijaon mukaisesti kolmen tähden kilpailuista. Tiedotamme sijoitukset GP-tasolta sekä muista luokista luokkavoitot. Painopiste luokissa, joista on jaossa maailmanlistapisteitä.
2. Muu kansainvälinen rajattu mestaruus, esim. PBM tai nuorten hevosten MM, nuoret, juniorit ja poniratsukot.
(Mikäli muita kisoja seurannassa samaan aikaan, näistä tulostiedotus jo viikonloppuna)

Ennakkotiedotus kilpailuosallistumisesta, ei tulospalvelua

1. FEI:n tähtijaon mukaisesti yhden ja kahden tähden kansainväliset kilpailut
2. Kansainvälinen urheilu alle GP-tason

Kansallisten kilpailujen osallistumisista / tuloksista ulkomailla emme tiedota.

Kansainvälisten kilpailijoiden omat tiedotteet

SRL:n netissä voidaan julkaista ratsastajien oman aktiivisen tiedottamisen perusteella kilpailutuloksia, jotka eivät kuulu SRL:n tulospalvelun piiriin. Mikäli ratsastaja tai hänen edustajansa itse tiedottaa hyvissä ajoin GP-sijoista, merkittävän tason luokkavoitoista (esim. yli 140 cm, Intermediate...) ym. huomattavista menestyksistä kansainvälisissä 1 ja 2 tähden kisoissa sekä merkittävissä kansallisissa kilpailuissa, tulokset, uutiset ja kuvat julkaistaan SRL:n netissä. Myös muista kiinnostavista aiheista voi vinkata - hevostilanne, asemapaikan muutos ym mielenkiintoiset kuulumiset.

Tulosilmoituksessa on mainittava:
Vähintään lyhyt tiedoteteksti alkuun +
- kisan nimi, paikka ja päivämäärä, suorituksen päivämäärä
- luokan arvostelu
- starttien ja sijoittuneiden määrä
- kolme parasta: jokaiselta ratsastaja, hevonen, kotimaa, tulos
- oma sijoitus jos ei kolmen parhaan joukossa + kaikki muutkin ko. kisan suomalaissijoitukset!!!
- LINKKI KISA- JA TULOSSIVULLE, JOS LÖYTYY
- KUVAT OVAT ERITTÄIN TERVETULLEITA NETTIÄ VARTEN!

Emme julkaise muita kuin asianmukaisesti laadittuja tiedotteita täysin tiedoin, myös uutiskynnys on ylityttävä ja suorituksen oltava kv. huippu-urheilutasoa!

SRL:n viestintä:
Viestintäpäällikkö Sonja Holma, sonja.holma@ratsastus.fi, 040-5600225