SRL

Kerro kaverille:

ISLANNINHEVOSET – ASKELLAJIKILPAILUT 2017

Suomenmestaruuskilpailuiden 2017 karsintarajat

Luokka Seniorit Nuoret Juniorit
V1 ja T1 5,4 5,1 4,6
F1 ja T2 5,1 4,6 4,3


Osallistumisoikeudeksi riittää ylitys yhdessä lajissa. Jos rajat on rikottu Islanninhevosten suomenmestaruuskilpailuissa 2016 tai syksyllä 2016 suomenmestaruuskilpailujen jälkeen, kilpailijalla on oikeus osallistua suomenmestaruuskilpailuihin vuonna 2017. Karsintarajat voi ylittää virallisissa kilpailuissa (taso 2 – 4) A-ryhmän luokissa (yksilöluokissa), joissa on kolme virallista tuomaria.

Ainoastaan passilajiin tai -lajeihin ilmoittautuvien ratsukoiden tulee olla osallistunut vuoden 2017 kisakauden aikana vähintään kahdessa eri tason 1-4 kilpailuissa (viralliset kilpailut) järjestettyyn passiluokkaan / - luokkiin. Juoksujen ei tarvitse olla puhtaita.

Maajoukkuevalinta
Vuoden 2017 islanninhevosten askellajiratsastuksen maajoukkuevalmentajana toimii Hjalti Gudmundsson. Maajoukkuejohtajana toimii Camilla Hed ja maajoukkuekoordinaattorina Pia Ralli.

Varsinaisia säännöllisiä maajoukkuevalmennuksia ei järjestetä, mutta Hjaltin valmennuksiin voi osallistua eri talleilla.

Maajoukkuevalmentaja ja -johto seuraavat aktiivisesti ratsukoiden kisakautta, osallistuvat SM-kilpailuihin sekä vähintään yksin isompiin kilpailuihin kauden aikana. Ennen Hollannin MM-kilpailuun (7.-23.8.2018) lähtöä maajoukkue kokoontuu viimeistelyleirille.

Maajoukkueen valitsee maajoukkuevalmentaja ja -johto, ja SIHY:n johtokunta vahvistaa valinnat. Erillisiä karsintarajoja ei ole.

Maajoukkuejohto pyytää kaikkia Hollannin MM-kilpailuihin tähtääviä ottamaan yhteyttä Pia Ralliin nro 050-438 0579, maajoukkue@islanninhevonen.net .Maajoukkuejohto on yhteydessä ratsukoihin, antaa neuvoja pitkin kautta ja vinkkaa mahdollisista valmennuksista ja kilpailuista.