SRL

Kerro kaverille:

Vikellys 2017

Valintaperusteet kansainvälisiin kilpailuihin:

Maajoukkuejohto: Karolina Wickholm, Anni Järvelä, Aime Nederström-Alanko

MM-kilpailut ja EM-kilpailut:
Vikeltäjältä vaaditaan FEI:n tulostasovaatimus osallistumiselle. SRL:n Vikellyskomitea esittää vuosittain MM-kilpailuihin lähetettävät vikeltäjät SRL:n yleisten valintaperusteiden mukaisesti. Valinnassa huomioidaan muun muassa kilpailuyksikön taso ja arvio menestymismahdollisuuksista. Päätöksen tekee HUJO ja vahvistaa SRL:n hallitus.
MM- tai EM-kilpailuihin osallistuva vikeltäjä saa SRL:ltä erikseen sovittavaa kilpailutukea

CVI*-kilpailut:

Kaikilla vikeltäjillä on ikärajojen puitteissa mahdollisuus osallistua CVI*-kilpailuihin, jos he täyttävät SRL:n asettamat tulosvaatimukset.
CVI*- kilpailuihin voivat osallistua vikeltäjät, jotka ovat saaneet kotimaassa yhdellä kierroksella vähintään pisteet 5,0 A-tasolta tai pisteet 5,5, B-tasolta ja pääsevät laukassa itse selkään. FEI ei ole asettanut tulosrajoja CVI*-kilpailuihin

CVI**- ja CVI***-kilpailut:
Kaikilla vikeltäjillä on ikärajojen puitteissa mahdollisuus osallistua CVI** ja CVI3*-kilpailuihin, jos he täyttävät FEI:n asettamat tulosvaatimukset.

NBC-kilpailut:
Kaikilla vikeltäjillä on ikärajojen puitteissa mahdollisuus osallistua NBCkilpailuihin, jos he täyttävät FEI:n ja SRL:n asettamat tulosvaatimukset.

SRL:n tulosvaatimukset 2017, kun NBC-kilpailut ovat Suomessa, ovat seuraavat:
NBC-kilpailuihin voivat osallistua yksin- ja parivikeltäjät, jotka ovat saaneet kotimaassa yhdellä kierroksella vähintään pisteet 5,0 A-tasolta tai pisteet 5,5, B-tasolta ja pääsevät laukassa itse selkään

NBC-kilpailuihin voivat osallistua kaikki A- ja B-tason joukkueet, joiden jäsenet pääsevät itse selkään