SRL

Kerro kaverille:

Valmennusrenkaat

Ratsastajainliitto järjestää valmennusjärjestelmänsä mukaista maajoukkue- ja aluevalmennusta. Ratsukot nimetään A-, B- tai aluerenkaisiin. Tutustu valmennusjärjestelmään ja sen tavoitteisiin, linkki.

Sivutolla julkaistaan maajoukkuevalmennusryhmät (A- ja A kehitys) ja niihin valitut ratsastajat. Katsastusten ja seurannan myötä ryhmät voivat muuttua kauden aikana. B- ja B-kehitys (aluevalmenus) valmennusryhmiin nimetyt löytyvät alueiden sivuilta tai lajien omilta sivuilta.

Valmennushakuohje

Vain hakemuksen määräaikaan mennessä jättäneet tai liiton valmentajan tai aluevalmentajan suoraan nimeämät ratsukot huomioidaan valintoja tehtäessä.

Liiton valmennukseen ja aluevalmennukseen haetaan samalla lomakkeella. Aluevalmentaja käsittelee hakemukset ja esittää aluekatsastusleirin tai suoraan edellisen kauden kilpailunäyttöjen perusteella ratsukoita liiton katsastusleirille tai suoraan B-renkaaseen tai aluerenkaaseen. Aluevalmentaja toimittaa yhteenvedon suosituksestaan liiton katsastukseen liitolle. Maajoukkuevalmentaja ottaa katsastettavaksi kaikki tai harkintansa mukaan suositelluista itse valitsemansa. Liiton katsastuksessa katsastetaan ratsukoita ensisijaisesti A-renkaaseen. Liiton valmentaja voi nimetä ratsukoita SRL:n valmennusrenkaaseen suoraan edellisen kauden kilpailunäyttöjen perusteella.

Aki Ylänne, urheilujohtaja