SRL

Kerro kaverille:

Lionsklubien Vermo-toimikunnan tuki kesän 2017 ratsastusleireille

Lionsien Vermo-toimikuntaan kuuluu Lionsklubien jäseniä sekä edustajat Suomen Ratsastajainliitosta sekä Vermon raviradalta. Toimikunnan tarkoituksena on kerätä varoja vammaisratsastukselle järjestämällä tapahtumia Vermossa.


Mihin tarkoitukseen ja kuka tukea voi saada?


Tukea voivat saada erityisryhmiin kuuluvat, Uudellamaalla asuvat alle 25-vuotiaat ratsastajat, jotka eivät ole aiemmin olleet ratsastusleirillä. Tuella voi kattaa osan ratsastusleirin hinnasta.

Leiripaikan tulee olla Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli.

Sopivaa leiripaikkaa voi etsiä esimerkiksi tallihakurin avulla: www.ratsastus.fi/ratsastuskoulut_ja_tallit/tallihakuri
-> Hakurin oikeasta reunasta voi valita hakuominaisuuksiksi esimerkiksi lajeista vammaisratsastuksen sekä palveluista ratsastusleirit, jolloin löytyy ne tallit, joilla on sekä leirejä että osaamista erityisryhmien toiminnasta. Lisäksi hakuriin voi merkitä esimerkiksi ne alueet, joista leiripaikkaa halutaan etsiä.

Miten tukea haetaan ja
kuinka paljon tukea voi saada?

Tukihaku on avattu 28.2.2017. Tuen suuruus on 150 euroa/hakija ja tukea on jaossa yhteensä 3000 euroa. Lionsien Vermo-toimikunta tekee tukipäätökset kevään 2017 aikana.

Hakemuksia voi jättää siihen saakka, kunnes tähän tarkoitukseeen varattu summa on käytetty. Haun päättymisestä tiedotetaan tällä sivulla.


Tuen hakeminen


Tukea haetaan täyttämällä ja lähettämällä sähköinen hakulomake, joka löytyy täältä: https://my.surveypal.com/Lions-tukihaku-kesaleirit-2017.

Tuki voidaan maksaa vasta toteutuneita kuluja eli kuittia/kuitteja vastaan. Ennakkopäätös tuen myöntämisestä voidaan kuitenkin tehdä jo ennen syntyneitä kuluja.

Tukipäätöksistä ja maksuliikenteestä huolehtii Lionsien Vermo-toimikunta.


Lisätietoja:


Suomen Ratsastajainliitto ry/Hanna Talvitie
hanna.talvitie@ratsastus.fi
p. 040-507 8873 (puhelinaika keskiviikkoisin klo 12-18)