SRL

Kerro kaverille:

Ratsastuksen nuorisotoiminta

Ratsastuksen harrastajaksi?

Ratsastusta voi harrastaa oman innostuksen, mahdollisuuksien ja ajankäytön mukaan kerran pari kuussa tai vaikkapa joka päivä. Lajia voi harrastaa ratsastuskentällä, maastossa tai sisähallissa. Ratsastuksessa on useita lajeja ja siinä voi halutessaan myös kilpailla. Lajin voi aloittaa alkeiskursseilla tai talutusratsastuksessa, lajin voi aloittaa missä iässä hyvänsä. Se voi olla harrastus muiden joukossa tai elämäntapa. Hevosten kanssa voi harrastaa myös nousematta hevosen selkään: hoitamalla hevosia, käymällä hevoskerhossa tai seuraamalla ratsastuskilpailuja katsomosta käsin. Ratsastajainliiton jäsentallien yhteystiedot löydät tallihakurista. Tervetuloa mukaan hevosharrastuksen pariin!


Lasten ja nuorten toimintaa ratsastusseuroissa


Useimmissa ratsastusseuroissa lasten ja nuorten toimintaa ohjaa nuorisovastaava sekä hevoskerhon ohjaajat, jotka toteuttavat yhdessä nuorten kanssa erilaisia retkiä, tapahtumia, lajikokeiluja ja erilaista kerhotoimintaa. Nuorilla voi olla seuroissa myös omia nuorten ryhmiä, jotka pääsevät sekä vaikuttamaan, että toteuttamaan itse suunnittelemaansa toimintaa. Löydä lähin ratsastusseurasi ja lähde mukaan toimintaan!

Nuoret Päättäjät Ratsastajainliiton nuorisotoiminnan kehittäjinä


Ratsastajainliitossa toimii Nuoret Päättäjät -nuorisoryhmä, joka vastaa nuorisotoiminnan kehittämisestä valtakunnallisesti.