SRL

Kerro kaverille:Hyväntekeväisyyshanke tarjoaa ratsastuselämyksiä lapsille ja nuorille


Ratsastajainliitto toteuttaa hyväntekeväisyyshanketta, jonka avulla tarjotaan ratsastuksellisia elämyksiä vähävaraisten ja syrjäytymisuhan alla oleville perheiden lapsille. Hankkeessa ovat mukana vapaaehtoisjärjestö Hope, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset ry, liiton yhteistyökumppaneita sekä jäsentalleja ja -seuroja. Hankkeen avulla halutaan varmistaa lasten oikeus hyvään kehitykseen, harrastamiseen ja osallisuuteen, vaikka perheellä olisi taloudellisia ongelmia.

Hyväntekeväisyyshankkeen kautta tarjotaan alakouluikäiselle, vähävaraisen perheen lapselle ratsastuksen alkeiskurssi ja muuta hevostoimintaa, kuten mahdollisuuden osallistua hevoskerhoon. Alkeiskurssin kustannukset jakaantuvat liiton ja kurssin järjestävän tahon välillä.

Hankkeen tavoitteena oli nostaa kokonaisuudessaan 300 lasta ja nuorta hevosen selkään vuosien 2014-2016 aikana. Tavoite saavutettiin keväällä 2016.

Hankkeen suojelijana toimii presidentti Tarja Halonen.

Tue lasten ja nuorten harrastamista!

Ratsastajainliitto on perustanut yhdessä Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:n kanssa lahjoituslippaan, jonka kautta jokainen voi osallistua hankkeeseen ja tukea vähävaraisten lasten ja nuorten ratsastusharrastusta. Lahjoituksia voi tehdä seuran nimissä, yksityishenkilönä tai anonyymisti. Lahjoitukset käytetään yksinomaan vähävaraisten lasten ja nuorten ratsastusharrastustoimintaan.

Tästä lahjoituslippaaseen: LINKKI

Hyväntekeväisyyshanke käytännössä

Ratsastajainliitto toteuttaa hanketta yhteistyössä Hope-yhdistyksen, Pelastakaa Lapset ja Parasta Lapsille -järjestöjen kanssa. Perheet ovat yhteydessä järjestöihin, jotka sopivat alkeiskursseista Ratsastajainliiton kanssa.

Hanke alkaa jälleen elo-syyskuussa 2016.

Syksyn hankkeessa mukana:
(Listaa päivitetään, muutokset mahdollisia)

Mukana toteuttamassa hanketta: Suomen Ratsastajainliitto ry, Hope - Yhdessä & Yhteisesti, Parasta Lapsille ry, Pelastakaa Lapset ry, Helsinki Horse Fair, Horze, Helsinki International Horse Show, Apassionata, Tampereen Hevoset-messut

Lisätietoja hankkeesta: SRL/Nina Kaipio, nina.kaipio@ratsastus.fi, puh. 040 1974 572.