SRL

Kerro kaverille:

Penny & Friends -kilpailun säännöt 2018

Penny & Friends -esteratsastuskisa 2018 säännöt


1. Kilpailuun osallistuminen
1.1 Ratsastajat
Kilpailu on avoin kaikille ratsastuskoulussa ratsastaville oppilaille, jotka ovat joko SRL:n jäsenseuran jäseniä tai heillä on Green Card tai Green Card Plus.
1.2 Ratsut
Penny & Friends -estekisaan osallistutaan SRL:n jäsentallin säännöllisessä opetuskäytössä olevilla poneilla ja hevosilla. Yhdellä ratsulla saa kilpailla enintään kolme ratsastajaa kilpailupäivän aikana.


2. Penny & Friends -estekisa
2.1 Kilpailun järjestää SRL:n jäsentalli, mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä SRL:n jäsenseuran kanssa.
2.2 Estekisassa käytetään C-merkin ratapohjaa (3 eri vaihtoehtoa, tarvittaessa soveltuvin osin).
2.3 Arvostelulomakkeena voidaan käyttää merkkisuorituksen estekokeen palautepöytäkirjaa.
2.4 Tuomarina ja ratamestarina voi toimia ratsastuksenopettaja, ratsastuksenohjaaja tai SRL:n este-, ratamestari- tai taitotuomarioikeudet omaava henkilö.


3. Penny & Friends -estekisasäännöt
3.1 Kilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n kilpailusääntöjä.
3.2 Tottelemattomuusvirheen tai väärän tien jälkeen tuomari voi tarvittaessa ohjeistaa ratsastajaa. Tuomari voi keskeyttää suorituksen, mikäli katsoo, ettei ratsukolla ole edellytyksiä suorittaa rataa loppuun. Satulasta suistuminen johtaa suorituksen hylkäykseen.
3.3 Ratsastusasun tulee olla siisti.


4. Penny & Friends -estekisan aikataulu
4.1 Jäsentallin tulee ilmoittautua kisajärjestäjäksi 1.3.2018 mennessä.
4.2 Kilpailu järjestetään 1.4.-1.11.2018 välisenä aikana.

5. Palkinnot
5.1 Penny & Friends ja Ratsastajainliitto tukevat kilpailun järjestämistä kunniakirjoin ja ruusukkein, jotka jaetaan jokaiselle osallistujalle. Lisäksi kisassa palkitaan yksi Penny & Friends -tsemppari järjestäjän omilla perusteilla. Materiaalit postitetaan talleille maaliskuun aikana. Kaikki ruusukkeet on jaettava estekisan yhteydessä.Penny & Friends -keppihevoskisa 2018 säännöt


1. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailu on avoin kaikille keppihevosratsukoille.


2. Penny & Friends -keppihevoskisa
2.1 Kilpailun järjestää SRL:n jäsentalli, mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä SRL:n jäsenseuran kanssa.
2.2 Kilpailuun kuuluu esteratsastus vaihtoehtoisilla estekorkeuksilla:
aloittelijat 30-40 cm – kokeneet 50-60 cm. Kilpailija valitsee itselleen sopivamman estekorkeuden. Vaihtoehtoisesta estekorkeudesta huolimatta kilpailu järjestetään yhtenä luokkana, jossa on yhdet palkinnot. Kilpailun ratapohjana voidaan käyttää C-merkin ratapohjaa (3 eri vaihtoehtoa) keppihevosratsukoille pienennettynä.
2.3 Kilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n esteratsastuskilpailusääntöjä.
2.4 Tuomarina ja ratamestarina toimii seuran ja tallin valtuuttama henkilö.


3. Penny & Friends -keppihevoskisan aikataulu
3.1 Jäsentallin tulee ilmoittautua kisajärjestäjäksi 1.3.2018 mennessä.
3.2 Kisa järjestetään 1.4.-1.11.2018 välisenä aikana.

4. Palkinnot
4.1 Penny & Friends ja Ratsastajainliitto tukevat kilpailun järjestämistä kunniakirjoin ja ruusukkein, jotka jaetaan jokaiselle osallistujalle. Lisäksi kisassa palkitaan yksi Penny & Friends -tsemppari järjestäjän omilla perusteilla. Materiaalit postitetaan talleille maaliskuun aikana. Kaikki ruusukkeet on jaettava kisan yhteydessä.Penny & Friends -kouluratsastuskisa 2018 säännöt


1. Kilpailuun osallistuminen
1.1 Ratsastajat
Kilpailu on avoin kaikille ratsastuskoulussa ratsastaville oppilaille, jotka ovat joko SRL:n jäsenseuran jäseniä tai joilla on Green Card tai Green Card Plus.
1.2 Ratsut
Penny & Friends -kouluratsastuskisaan osallistutaan SRL:n jäsentallin säännöllisessä opetuskäytössä olevilla poneilla ja hevosilla. Yhdellä ratsulla saa kilpailla enintään neljä ratsastajaa päivän aikana.

2. Penny & Friends -kouluratsastuskisa
2.1 Kilpailun järjestää SRL:n jäsentalli, mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä SRL:n jäsenseuran kanssa.
2.2 Kilpailussa käytetään ratsastusmerkeistä tuttuja kouluratsastusratoja (perusmerkin kouluohjelma, C-merkin kouluohjelma, aikuisratsastusmerkin kouluohjelma) tai muita helppo C-tasoisia kouluratsastusratoja.
2.3 Koulutaitoratsastusradan arviointiin voidaan käyttää joko perinteistä kouluratsastusarvostelua, tai etenkin lapsille leikkimielisempää arviointia (liitteenä).
2.4 Tuomarina voi toimia ratsastuksenopettaja, ratsastuksenohjaaja tai SRL:n koulu- tai taitotuomarioikeudet omaava henkilö.


3. Penny & Friends -kouluratsastuskisasäännöt
3.1 Kilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n kouluratsastussääntöjä.
3.2 Ratsastuksenopettaja voi sallia avustajan ja/tai apuvälineiden tai muun avun käytön niille kilpailijoille, jotka niitä haluavat ja tarvitsevat.
3.3 Suoritus voidaan hylätä ainoastaan silloin, kun tuomari katsoo, ettei ratsukolla ole edellytyksiä suorittaa rataa loppuun esimerkiksi turvallisuussyistä.
3.5 Ratsastusasun tulee olla siisti.


4. Penny & Friends -kouluratsastuskisan aikataulu
4.1 Tallin tulee ilmoittautua kisajärjestäjäksi 1.3.2018 mennessä.
4.2 Kisa järjestetään 1.4.-1.11.2018 välisenä aikana.


5. Palkinnot
5.1. Penny & Friends ja Ratsastajainliitto tukevat kilpailun järjestämistä kunniakirjoin ja ruusukkein, jotka jaetaan jokaiselle osallistujalle. Lisäksi kisassa palkitaan yksi Penny & Friends -tsemppari järjestäjän omilla perusteilla. Materiaalit postitetaan talleille maaliskuun aikana. Kaikki ruusukkeet jaetaan kisan yhteydessä.


Penny & Friends -hevostaitokisa 2018 säännöt

1. Kilpailuun osallistuminen
1.1 Kilpailu on avoin kaikille ratsastuskoulun oppilaille, jotka ovat joko SRL:n jäsenseuran jäseniä tai heillä on Green Card tai Green Card Plus.


2. Penny & Friends -hevostaitokisa
2.1 Penny & Friends -hevostaitokilpailun järjestää SRL:n jäsentalli, mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä SRL:n jäsenseuran kanssa
2.2 Kilpailussa käytetään SRL:n hevostaitomerkkien sisältöjä.
2.3 Tuomarina voi toimia hevoskerhon ohjaaja, ratsastuksenopettaja, ratsastuksenohjaaja, hevosharrasteohjaaja, hevosenhoitaja tai agrologi hevostalouden suuntautumisvaihtoehdolla koulutuksen käynyt henkilö.
2.4 Kilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n hevostaitokilpailusääntöjä.


3. Penny & Friends -hevostaitokisan aikataulu
3.1 Jäsentallin tulee ilmoittautua kisajärjestäjäksi 1.3.2018 mennessä.
3.2 Hevostaitokisa järjestetään 1.4.-1.11.2018 välisenä aikana.

4. Palkinnot
4.1 Penny & Friends ja Ratsastajainliitto tukevat kilpailun järjestämistä kunniakirjoin ja ruusukkein, jotka jaetaan jokaiselle osallistujalle. Lisäksi kisassa palkitaan yksi Penny & Friends -tsemppari järjestäjän omilla perusteilla. Materiaalit postitetaan talleille maaliskuun aikana. Kaikki ruusukkeet jaetaan kisan yhteydessä.