SRL

Kerro kaverille:

Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2018!


Penny & Friends -kilpailut tulevat taas vuonna 2018. Kilpailuissa hyödynnetään Ratsastajainliiton merkkisuoritusten ratapohjia. Ratsastajainliitto tukee järjestäjiä palkintopaketilla. Palkintopaketti sisältää Penny & Friends -tsempparipalkinnon sekä 20 ruusuketta ja kunniakirjaa/laji. Kilpailu on avoin kaikenikäisille, mutta sen pääpaino on lapsissa ja nuorissa. Kilpailu on osa tallin perustoimintaa, joten ratsukoilta ei vaadita kilpailulupia. Tallit voivat ilmoittautua kilpailunjärjestäjäksi erillisellä ilmoittautumislomakkeella vuoden 2018 alussa. Linkki lomakkeeseen lähtetään talleille sähköpostitse vuoden alkupuolella.


Kilpailumuotoja on neljä: kouluratsastus, esteratsastus, hevostaidot ja keppihevoset. Talleilla on halutessaan mahdollisuus yksi kilpailu jokaista kilpailumuotoa. Vuonna 2018 kilpailuja voidaan järjestää vuoden 2017 järjestäjien toiveiden mukaisesti ajalla 1.4.-1.11.2018 välisenä aikana.

Jokainen kilpailuun osallistuva palkitaan ruusukkeella ja kunniakirjalla. Penny & Friends -tsempparipalkinnon voi jakaa tallin valitsemalla perustelulla. Tsemppari voi olla esim. iloisin ratsukko, pirtein tervehtiminen tai muiden kannustaminen.

Ratsastus- ja hevostaitomerkkisäännöt löytyvät täältä: www.ratsastus.fi/kilpailusaannot

Lisätietoja:
SRL/Sanna Sassi
sanna.sassi@ratsastus.fi
040-553 7513