SRL

Kerro kaverille:

Ohjeita kilpailujen järjestäjille

2-tason kilpailukutsut tulee tarkistuttaa alueella, kutsujen tarkastajat. Tarkastajat myös julkaisevat 2-tason kisat Kipaan. Ennen alueen tarksitusta kutsun tarkastaa kilpailun tuomariston puheenjohtaja. Kutsut tulee julkaista neljä viikkoa ennen kilpailun ilmoittautumisajan päättymistä, ja tarkastus- ja julkaisuprosessiin on varattava noin kaksi viikkoa.

2-tason kilpailujen ratapiirrokset tarkistaa Tomas Kiviranta (tomas@tomaskiviranta.com). Ratapiirrokset tulee lähettää tarkistettavaksi viimeistään kolme viikkoa ennen kilpailua.

Tuomareilla tulee olla voimassa oleva (=maksettu) toimihenkilölisenssi. Voimassa olevan toimihenkilölistan löydät täältä. Varmistathan lisenssin voimassaolon, kun varaat tuomareita kisoihin.

KIPA ja Equipe -ohjeistukset löytyvät materiaalisalkusta, josta löytyvät myös tuoreimmat päivitykset.

Ilmoittautumisia kilpailuihin voi ottaa vastaan VAIN KIPAn kautta. KIPA ei hyväksy ilmoittautumisia, jos ratsastajan tai hevosen maksut eivät ole kunnossa tai jommalla kummalla on voimassa oleva kilpailukielto. Tällöin kilpailijalla ei ole oikeutta osallistua kilpailuun.

Jälki-ilmoittautuneet eivät saa lähtölupaa, elleivät ratsukon tiedot ole kunnossa KIPAssa (kaikki tiedot KIPAsta siirtyvät Equipeen kun kilpailuiden siirto ohjelmien välillä tehdään)

Equipessa EI saa lisätä kilpailuun ratsukoita, ratsastajia tai hevosia, joiden tietoja ei löydy sieltä (kaikkien luvan lunastaneiden tiedot siirtyvät, kun perustietojen siirto KIPAsta Equipeen tehdään).

Kilpailujen järjestäjä säilyttää tuomarin allekirjoittamat tulokset vähintään seuraavan vuoden helmikuun loppuun asti. Tuloksia ei tarvitse lähettää alueassistentille.

Kilpailun arviointilomake täytetään sähköisesti, linkki lomakkeelle 2015.

Seurakilpailut voi lisätä myös Kipaan! Tähän on kolme vaihtoehtoa - pelkän kisapäivän lisääminen, kutsun lisääminen liitetiedostona tai kutsun lisääminen normaalisti (ilmoittautuminen Kipan kautta mahdollista). Kutsut julkaisee kutsuun merkitty tuomariston puhenjohtaja omilla tunnuksillaan. Seurakilpailuluokkia ei saa lisätä aluekilpailujen yhteyteen, vaan ne on lisättävä omana kilpailunaan seurakisakalenteriin. Seuraluokissa ei käytetä maksujärjestelmää.
Ideoita seurakilpailuihin. (pdf)