SRL

Kerro kaverille:

Hevoskerhon ohjaajan jatkokurssi

Tilaisuuden nimi: Hevoskerhon ohjaajan jatkokurssi
Tilaisuuden järjestäjä:SRL Lounais-Suomi
Alkaa: 29.10.2017
Loppuu: 29.10.2017

Hevoskerhon ohjaajien jatkokurssi


Kaarinassa 29.10.2017

SRL Lounais-Suomen alue järjestää hevoskerhon ohjaajien jatkokurssin Kaarinassa 29.10.

Aika: sunnuntai 29.10.2017 klo 9.00-17.00
Paikka: Ammattiopisto Livia (Tuorla), Tuorlantie 1, Kaarina
Kouluttaja: Anu Kämäräinen

Hevoskerhon ohjaajien jatkokurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja seurojen nuorisovastaaville. Pääsyvaatimuksina on 15-vuoden ikä sekä vähintään vuoden kerhonohjaajakokemus (kerhonohjauskokemusta ei vaadita nuorisovastaavilta).Jatkokurssi on uudistettu vuodelle 2016. Kurssin teemoina ovat arvokas kasvatus, käytännönharjoitus hevoskerhossa sekä tapahtuman järjestäminen. Kurssilta saat lisää ideoita kerhotoiminnan järjestämiseen. Kurssilla tehdään ohjausharjoituksia käytännössä.Jatkokurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen myös Hoito 1-merkin suorituksia. Kurssihintaan kuuluu materiaalipaketti sekä hevoskerhonohjaajan t-paita. Kurssilaisille lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen sähköpostitse ennakkotehtävät, jotka tulee tehdä ennen kurssin alkua.


Hinta 60 € / hlö, Sinettiseurojen jäsenille hinta 35 €/hlö
Sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, lounaan ja kahvit. Jatkokurssille otetaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 6.
 Mukaan kurssille tulee ottaa sään mukaiset, käytännönharjoituksiin sopivat vaatteet, muistiinpanovälineet sekä oma tietokone, älypuhelin tai tabletti. 


Ilmoittautuminen to 19.10. mennessä osoitteessa
https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/ratsastus/event.php?id=6391
Ilmoittautuessasi saat laskun, joka tulee maksaa viimeistään 20.10. Mikäli seura haluaa maksaa kaikkien osallistujiensa maksut, seuran jäsensihteeri pystyy tunnuksillaan ilmoittamaan useita henkilöitä samalle laskulle. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä sanna.sassi@ratsastus.fi. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa.
Tiedustelut sanna.sassi@ratsastus.fi tai 040 553 7513.

Tervetuloa!