SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:

Muiden tiedotteita

Miehille ja pojille oma tutustumistilaisuus hevosurheiluun Heponiityssä Hyvinkäällä 20.1.

16.01.2018

Tiedote: Heponiityn Ratsastuskoulu Lauantaina 20.1.2018 klo 14 - noin 17 Heponiityn Ratsastuskoulussa Hyyppäräntie 127, 05800 Hyvinkää www.hyvinkaanratsastuskeskus.fi Ennakkoon tilaisuuteen ...

Suomen Hippoksen Ratsukasvatuksen yhteistyötilaisuus 23.1.

02.01.2018

Tiedote ja kuva Suomen Hippos ry Hippos-talolla järjestetään ratsuhevoskasvatuksen yhteistyötilaisuus tiistaina 23. tammikuuta kello 16 alkaen. Tilaisuudessa keskustellaan suomalaisen ratsukasvatuksen ...