SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
20.07.2017

Esteratsastuksen Salo Summer Show ratsastetaan viikonloppuna

Ratsastuskeskus Teho järjestää Salon Urheilupuistossa, Anisissa neljä päivää kestävän Salo Summer Show´n, jonka aikana esteratsastetaan kilpaa torstaista sunnuntaihin (20.-24.7.)
- Salon ulkokenttä kuuluu Suomen parhaimpiin ja on jälleen loistavassa kunnossa. Odotamme siis jännittävää ja urheilullisesti mielenkiintoista viikonloppua, kilpailujen järjestäjä Pekka Larsen kertoo.

Torstaina aloitetaan kello 13.00 ykköstason kilpailulla. Perjantaista sunnuntaihin hypätään vaativammalla tasolla luokkakorkeuksien yltäessä aina 135 cm -luokkiin asti.
Jaossa on mm. paikkoja syksyiseen ratsastuksen päätapahtumaan Helsinki International Horse Show´hun sekä useita sarjakilpailujen osakilpailuja.

Kilpailuihin on yleisöllä vapaa pääsy. Paikalla tarjolla myös runsaat ravintolapalvelut
- Lisäksi tarjoamme halukkaille – niin lapsille kuin aikuisillekin - mahdollisuuden talutusratsastukseen perjantaina ja lauantaina, kello 11-13, jolloin sata ensimmäistä innokasta saa kokeilla lajia ilmaiseksi, Pekka Larsen kertoo.
- Lauantaina on myös tilaisuus koeajaa Land Rover Discoveryä, jonka perään on kiinnitetty Ifor Williams -hevostraileri.
Kilpailut alkavat torstaina kello 13.00, perjantaina ja lauantaina kello 9.00 ja sunnuntaina kello 10.00.