SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
12.10.2017

Tiedote: Helsinki International Horse Show


Sofia Soilu HIHS 2016, kuva SRL Hanna Heinonen

Helsinki Horse Show: tulossa huippu-show, liput myydään vauhdilla

Juhlavuoden odotettu kohokohta on jo nurkan takana - viikon kulutta hevoset valtaavat Helsingin Jäähallin. Kaikki merkit viittavat siihen, että tulossa on loistokas Suomen 100 vuoitta juhliva Horse Show.

- Hyvin on edennyt tähän asti", toteaa tapahtumajohtaja Tom Gordin.

- Ennennäkemätön tähtikaarti jayli 200 kotimaista lähtijää ilahduttavat.

Tehdyt uudistukset sekä kansainvälisellä puolella että kotimaisten ratsukoiden osalta ovat ilmeisen onnistuneita. Lipunmyynti etenee viimevuotista vauhdikkaammin ja odotettavissa on yli 45 000 kävijää. Grand Prix- ja maailmancup-näytökset täyttyvät kovaa vauhtia.

- Illat vetävät hyvin ja halli täyttyy lauantain aamunäytöksessä iloisista lapsiperheistä, iloitsee tyytyväinen tapahtumajohtaja.

Helsinki Horse Show alkaa jo keskiviikkona 18.10. klo 11 kotimaisten luokkien myötä. Kansainväliset kilpailut alkavat perjantaina 20.10. noin klo 12.

Lisää ohjelmasta http://www.helsinkihorseshow.fi/