SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
09.10.2017

Tiedote: Helsinki International Horse Show


Anna Kärkkäinen - Elves Angel, HIHS 2016, kuva SRL Hanna Heinonen

Peter Hollerin kouluratsastuksen miniklinikka

Kansainvälinen arvostettu 5-tähden kouluratsastustuomari, Saksan Peter Holler, on tämän vuoden miniklinikan vetäjä. Holler avaa lauantaina yleisölle kouluratsastuksessa annettavien pisteiden salat. Suomalainen Anna Kärkkäinen hevosella Elves Angel esiintyvät klinikan ratsukkona. Tätä myötä kouluratsastuksen arvoituksellinen maailma avautuu hieman enemmän yleisölle.

Peter Holler Dressage Miniklinikka Presented by A. Tillander lauantaina 21.10. n. klo 13