SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
03.10.2017

Tiedote: Helsinki International Horse Show

Horse Show: Suomi 100 -tyylillä Horse Show'ssa

Helsinki Horse Show on osa juhlivan Suomen 100-vuotisohjelmaa. Pääshow nähdään Jäähallilla lauantain 21.10. illan päätteeksi. Ypäjän Hevosopiston upea kavalkadi esittää jokaisen vuosikymmenen näyttävimmät palat. Yleisöä hemmotellaan mm legendarisilla hevosilla, Vuosikymmenten Hevosten esittelyllä, ratsastusmuodilla ja tilanteeseen räätälöidyllä musiikilla.

Hevonen ja ratsastava Suomi on hieno pala Suomen 100-vuotista historiaa, joka ei jätä ketään kylmäksi. Suomenhevonen on tässä ansaitulla paikalla ja esiintyy laajasti tuhansille faneilleen.