SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
15.02.2017

Jean-Louis Sauvat'n upeaa hevostaidetta voi käydä katsomassa Ranskan suurlähetystön tiloissa. Kuva: SRL / Jutta Koivula.

Jean-Louis Sauvat'n hevosia Ranskan suurlähetystössä

Ranskalaisen Jean-Louis Sauvat'n upeita hevosaiheisia maalauksia ja veistoksia on nähtävillä Ranskan suurlähetystössä Helsingin Kaivopuistossa 14.2.-24.2. Näyttelyn ajaksi lähetystö avaa poikkeuksellisesti ovensa yleisölle.

Näyttelyn avajaiset järjestettiin tiistaina 14.2. ja Sauvat'n työt ovat upeasti esillä suurlähetystön tiloissa. Sauvat'n hevosissa on liikettä ja harmoniaa, ne ovat kerrassaan upeita.

Sauvat (synt. 1947) on Ranskan taidepiireissä tunnustettu kuvataiteilija, joka on myös aktiivinen ratsastaja.
Näyttely on avoinna 16.-17.2. ja 20.-24.2. klo 14 - 17. Näyttelyvieraiden tulee ilmoittautua etukäteen osoitteeseen institut@france.fi

Tiedote / Akoya Oy