SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
08.02.2018

Tiedote ja kuva Team Kerttunen

Jessica Kerttunen aloittaa kansainvälisen kauden Hollannissa

Pararatsastaja Jessica Kerttusen kansainvälinen kilpailukausi käynnistyy Hollannissa Genemuidenin kolmen tähden kilpailuissa torstaina hevosella Westside. Ratsukko on mukana ryhmässä 4, kilpailu käynnistyy joukkueohjelmalla.

- Terveisiä Hollannista, Genemuidenin 3* -parakilpailuista! Saavuimme kilpailupaikalle vasta tänään muutamaa tuntia ennen vet-checkiä, sillä tukikohdastamme Saksasta oli tänne vain kahden tunnin ajomatka, Kerttunen viestitti myöhään keskiviikkoiltana.

- Eläinlääkärintarkastus meni heti ensimmäisellä läpi. Kävimme vielä illalla tutustumassa kilpailuareenaan ja "Wesku" tuntui aika hyvältä. Huomenna on ensimmäisenä vuorossa team test klo 11.36, josta lähdemme hakemaan rauhallista ja tasaista suoritusta.

8.-10.2. Pararatsastusta CPEDI3* Genemuiden, Alankomaat / www.zwartewaterruiters.nl/
Jessica Kerttunen - Westside