SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
16.05.2018

Tiedätkö noudatetaanko Suomessa ratsastuskilpailuissa Hippoksen vai FEI:n doping-sääntöjä? Kenen vastuulla on tietää annetun lääkkeen todellinen doping-aika, eläinlääkärillä, hevosen omistajalla vai ratsastajalla?

Näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin saadaan vastauksen FEI eläinlääkäri Lissu Harmon luennolla keskiviikkona 30.5 klo 17-19 Hyvinkään Hevossairaalan tiloissa. Luennon hinta on 20 euroa, sis. kahvia ja pikkusyötävää. Sitovat ilmoittautumiset pe 25.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@hyvinkaanhevossairaala.fi