SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
27.07.2017

Ponien 40-vuotisjuhlanäyttely Ypäjällä

Tulevana viikonloppuna heinäkuun 29.-30. päivä Ypäjän Hevosopistolla järjestetään Kansallinen Poninäyttely, joka viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan. Näyttely on maan suurin vuosittainen poninäyttelytapahtuma, joka kokoaa yhteen Suomen ponirotujen parhaimmiston.Viikonlopun aikana yleisölle esittäytyy laaja kattaus rotuponeja ikäluokittain jaotelluissa näyttelyluokissa. Koko tapahtuman näyttely- ja käyttöluokissa on mukana tänä vuonna noin 400 ponia. Näyttelyn järjestäjänä toimii Poninäyttely-yhdistys PONY.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä.