SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
13.03.2017

Tiedote: Suomen Hippos

Suomen Hippoksen rekisteröintipalvelut Helsinki Horse Fair -messuilla

Suomen Hippos ry:n rekisteröintipalvelut palvelevat tulevat viikonlopun Helsinki Horse Fair –messuilla. Palvelupisteellä on mahdollista hoitaa hevosen tietokantaan merkitseminen tai omistajanvaihdos.

Rekisteröintipalvelut ovat paikalla seuraavina aikoina:
17.3. klo 17-20.00
18.3. klo 12-18.00
19.3. klo 12-17.00

Helsinki Horse Fair –messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 17.-19. maaliskuuta. Suomen Hippoksen osasto sijaitsee osastopaikalla 3k50, joka on Suomen Ratsastajainliiton osaston vieressä.