SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
01.10.2017

Tammat loistivat laatuarvostelussa

Lämminveristen ratsuhevosten Laatuarvostelu järjestettiin Ratsastuskeskus Ainossa 30.9.-1.10. FWB-tamma Chardonnay Nahi voitti lauantaina Laatuarvostelun estekilpailun pisteiden keskiarvolla 8,65. Myös askellajihevosten voitto meni sunnuntaina FWB-tammalle, Rivenbank Fürst Ballerina voitti pisteiden keskiarvolla 7,92. Suomalaisen hevoskasvatuksen positiivinen pöhinä oli nähtävillä hevosten keskimääräisessä laadussa viikonlopun aikana.

Lue lisää: http://www.hippos.fi/index.phtml?s=539&915_m=17695

Tiedote / Suomen Hippos ry. 1.10.2017