SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
19.02.2018

Tutkimus suomenpienhevosten tilanteesta ja kysynnästä

Hämeen ammattikorkeakoulun neljännen vuoden opiskelija Pinja Kyöstilä tekee hevostalouden agrologin tutkinnon opinnäytetyötään. Sen aiheena on suomenpienhevosen tämänhetkinen tilanne sekä jalostussuunnan kysyntä erityisesti ratsastuskouluissa ja muussa opetustoiminnassa. Työn toimeksiantajana toimii Suomenpienhevosyhdistys ry.

Työ on tutkimuspainotteinen ja sen osana toteututaan kysely, joka on suunnattu asiakastoimintaa tarjoaville talliyrityksille (esim. ratsastuskoulut, vaellustallit, ajo-opetusta tarjoavat tallit...), heidän asiakkailleen, hevosalan oppilaitoksille, sekä suomenpienhevoskasvattajille.

Tutkimukseen pääsee vastaamaan oheisen linkin kautta:

https://link.webropolsurveys.com/S/338BAD8BA62AFD2A