SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
26.02.2018

Tiedote: HAMK / Hevostalouden koulutus, agrologiopiskelija Pinja Kyöstilä

Vastaa kyselyyn suomenpienhevosista ratsastuskouluissa ja opetuskäytössä

Suomenhevosen markkinointi ja brändäys ovat olleet pinnalla olevia puheenaiheita erityisesti viime vuonna, jolloin juhlittiin suomenhevoskantakirjan 110-vuotista taivalta. Miten rotu saataisiin erottumaan edukseen ulkomaisista kilpailevista hevosroduista? Kuinka lisätään suomenhevoskasvatuksen kiinnostavuutta? Entä miten saadaan varsojen kysyntää kasvatettua? Kuinka turvataan rodun kaikkien neljän jalostussuunnan säilyminen?

Olen Hämeen ammattikorkeakoulun neljännen vuoden opiskelija ja tarkoituksenani on valmistua tänä keväänä hevostalouden agrologiksi Mustialasta. Teen opinnäytetyötä liittyen suomenpienhevosen tämän hetkiseen tilanteeseen sekä jalostussuunnan kysyntään erityisesti ratsastuskouluissa ja muussa opetustoiminnassa. Työn toimeksiantajana toimii Suomenpienhevosyhdistys ry.

Työ on tutkimuspainotteinen ja tutkimusmateriaali kerätään kirjallisuudesta, kyselytutkimuksen vastauksista, sekä yksittäisistä haastatteluista. Kyselytutkimus on suunnattu opetuspainotteista asiakastoimintaa tarjoaville talliyrityksille, heidän asiakkailleen, hevosalan oppilaitoksille, sekä suomenpienhevoskasvattajille. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5 minuuttia ja yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan Suomenpienhevosyhdistyksen tuotepalkintoja!

Kyselytutkimukseen pääset vastaamaan tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/338BAD8BA62AFD2A

Kiitos etukäteen avustasi!

Pinja Kyöstilä