SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
11.02.2018

Bimbo Pesonius ja Likan Vipellys.

Vauhdikas laskiaissunnuntai Lahdessa

Lahden Ratsastajien juniorit viettivät laskiaissunnuntaita Takkulassa. Ohjelmassa oli tietysti kokeiluratsastusta ensikertalaisille, kepparikisat ja herkullinen
laskiaisbuffa .
Seuran kunniajäsen, Grand Old Lady Berit "Bimbo" Pesonius kiipesi myös hevosen selkään näyttäen mallia siitä, että ratsastus ei suinkaan katso ikää vaan sopii ihan kaikille!
Tiedote 11.2.2018 / Anu IIvanainen

Kepparit valmiina omalle osuudelleen.