SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
14.05.2018

Tiedote ja kuva vikellysjoukkue, Lilli Merinen

Vikeltäjille sijoituksia Budapestissa

ikeltäjät kisasivat viikonloppuna Budapestissa kansainvälisissä CVI-kisoissa. Kisaamassa olivat juniorit CVIJ2* Hanna Pikkuhookana, Vuokko Toivonen, Lotta Merinen, seniori CVI3* Liisa Saarela, lapsissa CVICh1* Ronja Alanko ja junioreissa CVIJ1* Ilona Saarela.

Ronja Alanko sai kvaalit lapsien kahteen tähteen. Hän sijoittui 4/11, pistein 6,304. Ilona Saarela sijoittui 3/7, pistein 6,045.

Kaikki tulokset: http://www.vaultingresults.com/static/120/

Ronja Alanko, Hanna Pikkuhookana, Lotta Merinen ja Ilona Saarela, kuva Lilli Merinen