SRL

Muiden tiedotteet -palsta

Tällä palstalla julkaistaan muiden tahojen kuin liiton tiedotteita ja kuvia urheilu-uutisista, 3-5-tason (kansallisista) kilpailuista, jäsenyhteisöiden kuulumisista, merkittävistä tapahtumista, koulutuksista ym. Tiedotteiden yhteydessä julkaistaan laatijan / lähettäjän nimi.

Asianmukaisesti ja kattavasti laaditut kisa- ja tapahtumatiedotteet, urheilu-uutiset ja vastaavat, jotka täyttävät uutiskriteerit (huippu-urheilua, asian yleinen merkittävyys ja kiinnostuvuus jne) pääsevät yleensä esille.

Tiedotteet tulee laatia journalistisia pelisääntöjä noudattaen, tiedot on oltava tosia ja relevantteja esim. kaikkien samaan kisaan osallistuneiden suomalaisten tulokset on mainittava, ei pelkästään omia.

Pidätämme oikeuden päättää tiedotteiden julkaisusta sekä oikeuden muokata niitä ennen julkaisua.

Tähtikilpailuista ym. merkittävistä tapahtumista tehdyt tiedotteet voidaan nostaa myös liiton pääuutisiin.

Ohjeita kv. tulosten tiedottamiseen: LINKKI
Ohjeita kotimaisten kisojen tiedottamiseen: LINKKI

Tiedotteet: ratsastus@ratsastus.fi sekä sonja.holma@ratsastus.fi

Kerro kaverille:
23.11.2017

Tiedote Team Eurohorses, Anne Saarinen

Ypäjä Movember Show kerää esteratsastajat Ypäjälle viikonloppuna

Liki 450 starttia, ponien, lapsiratsastajien sekä junioreiden hallimestaruudet ryyditettynä jännittävän Criollo Cupin finaalilla... Siinä alkuasetelmia lauantaina Ypäjällä käynnistyvään 3-tason Ypäjä Movember Show -kilpailuviikonloppuun.

Kilpailut järjestetään Hevosopistolla, Ypäjällä, jossa kilpaillaan Opisto-hallissa lauantaina alkaen kello 9.00 ja sunnuntaina kello 8.00.

Criollo Cupin finaali ratsastetaan lauantaina kello 15.30 alkaen. Cupia johtaa salolainen Tomas Kiviranta Dominolla ennen Janette Kyyriäistä/Doria ja Jonna Utoslahtea/Ilsonne.

Sunnuntain pääluokka 130 cm ratsastetaan alkaen kello 16.00. Sunnuntaihin sijoittuvat myös kaikki hallimestaruusluokat.

Lisäksi perjantaina ratsastetaan alkaen kello 17 aluetason esteratsastusluokkia.

Kilpailut järjestää Ratsastus- ja valmennuskeskus Teho.

Tervetuloa!