SRL

Kerro kaverille:

1-tason kilpailut Kipassa

Vuoden 2017 alusta kaikkien 1-tason kilpailujen on oltava Kipassa ja ilmoittautumiset otetaan sen kautta. Tulokset julkaistaan liitetiedostona.

Tutustu Kipan käyttöohjeisiin. Maksupalvelu ei toistaiseksi ole käytössä 1-tason kilpailuissa, eli maksuja eikä palkintoja makseta Kipan kautta. Myöskään 3 €:n starttimaksua ei peritä. Järjestäjät saavat Kipa-tunnukset Minttu Kuusistolta (minttu.kuusisto@ratsastus.fi) tai Tuula Tellalta (tuula.tella@ratsastus.fi).

1-tason kilpailukutsut tarkistaa ja julkaisee ko. kilpailun tuomariston puheenjohtaja omilla tunnuksillaan (tai muu kisasta vastaava toimihenkilö, ks. linkki alla). Tuomariston puheenjohtaja ei pysty muokkaamaan kutsua, joten yhteispeli järjestäjän yhteyshenkilön ja tuomariston puheenjohtajan välillä on tärkeää.

Ilmoittautuminen 1-tason kilpailuun edellyttää ratsastajalta seuran jäsenyyttä ja vähintään E-kilpailulupaa. Jälki-ilmoittautuneiden kohdalla järjestäjä on velvollinen tarkastamaan ratsastajan jäsenyyden ja luvan. Hevosen vuosimaksua ei vaadita, mutta sen tulee löytyä Kipasta voimassa olevalla numerolla.

Lisätietoja 1-tasoon tulleista muutoksista 1.1.2017 alkaen.