SRL

Kerro kaverille:

Hevoskerhon ohjaajan peruskurssi, Oulu PERUTTU

Tilaisuuden nimi: Hevoskerhon ohjaajan peruskurssi, Oulu PERUTTU
Osoite: , Oulu
Tilaisuuden järjestäjä:SRL Pohjois-Suomen aluejaos
Alkaa: 11.11.2017
Loppuu: 11.11.2017

Hevoskerhon ohjaajan peruskurssi, Oulu

Paikka: Lapland Hotel, Oulu
Aika: Lauantai 11.11.17 klo 9-17 (kevyt aamupala tarjolla klo:8.30-9.00)
Tilaisuuden järjestäjä: SRL Pohjois-Suomi
Kouluttaja: Siru Lahtinen

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 60 euroa+toimituskulut, mutta koulutuksiin ne tarjotaan huomattavasti edullisemmin.

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 16 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 8.

Kurssin hinta on 80€, joka sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, kevyen aamupalan, lounaan ja välipalan. Sinettiseuran jäsenille kurssin hinta on vain 50€.

Tiedustelut: Tiina Heikkilä 0440-520 424, tiina.h@outlook.com

Ilmoittautumiset 30.10. mennessä https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/ratsastus/event.php?id=6380

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!