SRL

Kerro kaverille:

Kenttäratsastuksen aluevalmennus

Päivitetty 12.2.2018

Valmentaja Hillevi Åttman, valmennukset Klaukkalassa.

Valmennusvastaava Hannele Helander, hhelander@me.com, 050 305 7424

YLEISTÄ ALUEVALMENNUKSESTA 


Valmennuksen tarkoituksena on innostaa ratsastajia järjestelmälliseen ja säännölliseen harjoitteluun, antaa tukea kotiharjoittelulle, tutustuttaa ratsastajia turvallisesti lajiin sekä tukijoukkoineen toisiinsa ja liiton kilpailu- ja valmennusjärjestelmään, tarjota valmennukselle hyvät suorituspaikat ja SRL:n nimeämä koulutettu valmentaja.

Kaikkien aluevalmennukseen haluavien tulee lähettää hakemus (myös niiden, jotka ovat kuuluneet renkaaseen edellisenä vuonna). Näiden hakemusten pohjalta kutsutaan katsastuksiin. Aluevalmennuksiin osallistuvien ratsukoiden ei tarvitse omata aiempaa kokemusta lajista, joten kaikki lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Edellytyksenä kuitenkin lajiin soveltuva ratsu. Valmennustilaisuudet ovat avoimia alueen ja liiton valmennusrenkaille. Valmennuksien ryhmäkoko vaihtelee kolmesta viiteen ratsukkoa. Vararatsukoita katsastetaan tarpeen mukaan myös kauden aikana ja varapaikoille otetaan mahdollisuuksien mukaan myös muita kiinnostuneita.Aluevalmennukseen kuuluvat ratsukot sitoutuvat koko kauden valmennusohjelmaan ja myös noudattamaan liiton sääntöjä. Aluevalmentaja ehdottaa potentiaalisia ratsukoita myös liiton maajoukkuekatsastuksiin, joissa valitaan A-, B- ja kehitysrenkaiden ratsukot.


ILMOITTAUTUMINEN JA VALMENNUSMAKSUT


Valmennuksiin ilmoittaudutaan KIPAn kautta https://kipa.ratsastus.fi/valmennuskalenteri ja maksu maksetaan ennen ilmoittautumisajan päättymistä, muuten osallistuminen peruuntuu.

Vaikka ilmoittautumiset tapahtuvat KIPAn kautta, valmennuksista voi jäädä pois AINOASTAAN eläinlääkärin tai lääkärin todistuksella tai muulla etukäteen ilmoitetulla pätevällä syyllä! Ell. tai lääkärintodistus on toimitettava valmennusvastaavalle viimeistään valmennuksen jälkeisen työviikon aikana. Poissaoloista ilmoitetaan aina valmennusvastaavalle ja samana päivänä tapahtuvista poisjäänneistä myös valmentajalle. Mikäli todistusta ei ole toimitettu sovitussa ajassa, valmennuksesta maksettua maksua ei palauteta. Talvella valmennukset tapahtuvat hyvissä olosuhteissa lämmitetyssä maneesissa, joten pakkasrajaa ei käytännössä ole – toki kuljetuksissa äärimmäisen kova pakkanen huomioitava.

Mikäli ratsukolla on luvattomia poissaoloja tai peruutuksia, voidaan ratsukko poistaa valmennusrenkaasta.

Aluevalmentaja:

Hillevi Åttman, hillevi.huttunen@gmail.com, 0400 895563

Alueen kenttäratsastuksen lajivastaava:

Anne Waldén p. 050 551 1990 anne.walden63@live.com