SRL

Kerro kaverille:

Kenttäratsastus

Aluevalmennuksesta

Aluevalmennuksessa etusijalla ovat ponit, juniorit ja nuoret ratsastajat, mutta aluevalmennukseen on otettu myös senioriratsastajia ja nuoria hevosia. Katsastuksen lisäksi renkaaseen on valittu ratsukoita myös näyttöjen perusteella, samoin kuin ratsukoita, joilla ei kenttäkokemus ole suuri, mutta potentiaalia, sitoutumista ja kehityskelpoisuutta löytyy. Riittävät näytöt arvioitiin kilpailutulosten ja ratsukon /ratsastajan kokemuksen perusteella.

Aluevalmennusrenkaaseen valituilta edellytetään sitoutumista valmennukseen.(aluevalmennus on 4-5 kertaa vuodessa, ei yhtäaikaa alue-este tai kouluvalmennuksen kanssa). Valmennuksesta voi olla poissa ilman lääkärin-/eläinlääkärintodistusta yhden kerran vuodessa, useammasta poissaolosta ratsastaja menettää paikkansa valmennusrenkaassa. Kun otat vastaan aluevalmennuspaikkasi, sitoudut noudattamaan SRL:n sääntöjä.

Valmennuksiin otetaan peruutuspaikoille renkaaseen kuulumattomia ratsukoita Heille voidaan tarvittaessa järjestää myös oma, erillinen ryhmä, mikäli kiinnostuneita on tarpeeksi (vähintään 3 ratsukkoa). Ole aktiivinen ja kysele rohkeasti mahdollisuuksia päästä mukaan!

Ilmoittautuminen ja valmennusmaksu hoidetaan KIPAn kautta


Kaikki kiinnostuneet rohkeasti mukaan!
Kenttäratsastuksen aluevalmentajana toimii Kalle Nykänen.

Jessica Malin - Antony Hopkins