SRL

Kerro kaverille:
25.08.2017

Ilmianna Vuoden nuorisotoiminnan teko! – haku käynnissä nyt


Suomen Ratsastajainliitto ja Nuoret Päättäjät etsivät Vuoden nuorisotoiminnan tekoa. Palkinto voidaan myöntää joko nuorelle tai aikuiselle, joka on tehnyt jotain seurassanne / tallillanne merkittävää nuorisotoiminnan hyväksi. Kerro meille, kuka tämä henkilö on ja lähetä sähköpostitse ehdotuksesi vuoden palkittavaksi perusteluineen osoitteeseen sanna.sassi@ratsastus.fi. Aikaa oman ehdokkaan ilmiantamiseen on ma 4.9.2017 asti.

Onko tallillasi nuori, joka on ollut aktiivisesti vetämässä heppakerhoanne tai läsnä talliarjessa pienempiä aina iloisesti auttaen ja tukien? Vai onko seurassanne nuorisovastaava, joka on ollut käynnistämässä uudenlaista, innostavaa nuorisotoimintaa tai aikuinen, joka aina ottaa nuorten äänen huomioon? Tai löytyykö talliltanne henkilö, joka on mahdollistanut ratsastusharrastuksessa etenemistä nuorille lainaamalla hevostaan kisoihin tai vaikka heppakerhotoimintaan? Vai jotain ihan muuta?

Vuoden nuorisotoiminnan teko -palkinnon saaja palkitaan laivan iltajuhlassa kahden hengen matkalla SRL:n seura- ja talliristeilylle Tukholmaan 22. - 24.9.2017.

Tehdään nuorisotoimintaa yhdessä näkyvämmäksi! :)

Terveisin,
Nuoret Päättäjät & Suomen Ratsastajainliitto ry