SRL

Kerro kaverille:
22.11.2017

PUHEENJOHTAJAN VINKKELISTÄ


Ratsastusmaailmassa eletään jännittäviä aikoja. Sunnuntaina SRL:n syyskokouksessa valitaan liitollemme uusi puheenjohtaja sekä muita hallituksen jäseniä. Tärkeää on, että myös oma alueemme on aktiivinen tässä tärkeässä vaalissa. Olen iloinen siitä, että Lounais-Suomesta on lähdössä kokoukseen useita kokousedustajia. Kiitos aktiiviselle jäsenistöllemme! Jos tällä kertaa omasta seurasta ei kuitenkaan kukaan pääse paikalle, voi yhteistyötä tehdä vaikkapa lähiseuran kanssa. Arvojen ja ajatusmaailman kohdatessa on helppo lähettää valtakirja yhteisen edustajan matkaan.

Alue järjestää alkuvuoden aikana ideakilpailun, jossa tällä kertaa korostetaan liiton ensi vuoden teeman mukaisesti Reilua Peliä. Reilu Peli -teemaa käsiteltiin sosiaalisen median kautta myös alueen syyskokouksessa. Lauantain Urheilufoorumissa teema tulee esille hevosen hyvinvoinnin, valmentajan ammattietiikan ja kurinpitosääntöjen näkökulmasta. Reilu Peli –teemavuosi haastaa meitä pohtimaan omaa toimintaamme yksilönä ja yhteisönä ja vahvistaa siten positiivista ja kannustavaa toimintakulttuuria.

Lounais-Suomi järjestää loppuvuoden aikana yhteistyössä alueen seurojen kanssa hevostaitomestaruuden uudella konseptilla. Sähköistä hevostaitomestaruutta on kokeiltu jo Hämeessä, josta on tullut hyvää palautetta. Ajatuksena on, että hevostaitomestaruuteen voi osallistua ”omalla” tallilla ja matalalla kynnyksellä. Uudenlainen hevostaitomestaruus on lisäksi helppo järjestää: teoriaosuuteen vastataan sähköisen linkin kautta ja ohjeet mm. käytännön pisteiden toteutuksesta tulevat alueelta. Seurat voivat vielä ilmoittautua järjestäjiksi, kilpailuaikaa on joulukuun loppuun asti. Useampi seura onkin jo ilmoittautunut mukaan, hienoa!

Mustuttelen vielä lopuksi, että ensi vuoden 2-tason kilpailut haetaan tuttuun tapaan Kipan kautta 30.11. mennessä. Moni seura onkin ne jo sinne käynyt lisäämässä. Torstaina 7.12. kokoonnumme Metsämäkeen kilpailukalenteri-iltaan, jossa mm. kuullaan kisajärjestäjän näkökulmasta oleelliset sääntömuutokset.

Ihanaa loppusyksyä, nähdään syyskokouksessa!

Kirsi Siivonen