SRL

Kerro kaverille:
12.04.2017

PUHEENJOHTAJAN VINKKELISTÄ

Kevät on jo pitkällä ja kisakausi hyvässä vauhdissa. Alueen sivuille on päivitetty uudet aluemestaruussäännöt. Tänä vuonna olympialajien henkilökohtaiset aluemestaruussäännöt ovat kaikilla alueilla samat mutta esimerkiksi ratsastettavien luokkien vaatimustasot saattavat vaihdella alueittain.

Estemestaruuspäivä on viime vuosina ollut aikataulullisesti hieman haastava, joten tänä vuonna taitomestaruus kilpaillaan SRC:n kisojen yhteydessä lokakuun alussa. Kiitos kaikille mestaruuksia hakeneille seuroille!

KO hlökoht: 16.9. KaKe
KO joukkue: 7.-9.7 WiuHU
KO harrastechampionaatti: Kaura&KaKe 1.7.
KO Talent Cup: 13.5. LaRa
RE hlökoht: 17.9. SRS
RE taitomet: 1.10. SRC
RE joukkue: 3.9. Varsa
RE harrastechapionaatti: 25.6. SRC
RE Talent Cup: 23.4. RR
KE hlökoht: 8.-9.7. NR
Aikuismestaruus: 2.9. Kake (RE), 3.9. KaKe (KO)
Tuntiratsastajien mestaruus: 16.9. LuSaR
Hevostaitomestaruudet: elokuu GKR

Harjoitusluokista ja niihin liittyvistä kutsuista on tullut alkuvuonna joitakin kyselyjä alueelle. SRL:sta tulleen ohjeistuksen mukaan 1-tason kutsussa voi olla maininta harjoitusluokista, mitä harjoitusluokkia 1-tason kisojen yhteydessä on ja mitä kautta niihin voi ilmoittautua. Tämä maininta voi olla joko otsikon alla tai erityismääräyksissä. Kutsussa ei kuitenkaan voi olla tarkempia luokkatietoja. Eli kutsussa voi siis esimerkiksi lukea:

"…kilpailuiden yhteydessä järjestetään myös harjoitusluokkia (puomi, 40 ja 60 cm tasolla). Kutsu/lisätiedot ja ilmoittautuminen xxx kautta."

SRL Lounais-Suomi antaa juhlavuoden kunniaksi kaikissa 2-3 –tason kisoissa suomenhevosille avoimissa luokissa parhaalle suomenhevoselle Mahdollisuuksien Hevonen –ruusukkeen. Mikäli siis seuranne järjestää tänä vuonna suomenhevosluokan, laittakaa viestiä niin lähetän ruusukkeen seuralle.

Alueelle on hankittu pieni vesihauta, jota alueemme ratsastusseurat ja liiton jäsentallit saavat lainata maksutta kilpailuihin ja valmennuksiin. Myös estealuevalmennettavat harjoittelevat sen hyppäämistä aluevalmentajamme johdolla. Vesimaton voi varata Ulla Tammiselta (yhteystiedot löytyvät alueen sivuilta). Myös mm. keppariesteet ja ATU ovat totuttuun tapaan tänäkin vuonna seurojen ja tallien lainattavissa ilmaiseksi.

Ennen kesälaitumia on alueella vielä useita mielenkiintoisia tilaisuuksia, joista kannattaa käydä katsomassa lisätietoja alueen sivuilta. Luvialla esimerkiksi järjestetään 13.5. Satakunnan Mahdollisuuksien hevonen –tapahtuma. Tapahtumaan saa kuka tahansa tuottaa ohjelmaa eikä esimerkiksi myyntipaikasta pyydetä maksua. Tämä on oiva mahdollisuus päästä esittelemään osaamistaan tai kaupata vaikkapa omia tuotteitaan. Lisätietoa tapahtumasta löytyy facebookista ryhmästä ”Satakunnan mahdollisuuksien hevonen 2017”.

Suureen hevosalan näyteikkunaan, Hevoset Kaivarissa –tapahtumaan, on enää reilu kuukausi. Monista seuroista lähdetään Kaivariin bussilla ja myös alue järjestää sinne kuljetukset niin Turusta kuin Kankaanpäästä (Porin kautta). Varmista paikkasi jostain kulkuvälineestä ja tule juhlimaan muun hevosväen kanssa upeaa Mahdollisuuksien Hevosta!

Ihanaa Pääsiäistä!

Kirsi Siivonen