SRL

Kerro kaverille:
10.01.2017

Ratsastuksen Sinettiseurahaku käynnissä


Sinettiseurat ovat aktiivisia ja kehityshaluisia lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja, joiden toiminta täyttää valtakunnalliset Sinettikriteerit. Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.


Sinettiseurajärjestelmän tavoitteena on auttaa seuroja kehittämään lasten ja nuorten toimintaa. Hakeutuminen Sinettiseuraksi auttaa seuraa pohtimaan, miten seurassa toimitaan lasten ja nuorten parhaaksi. Sinettikriteerit toimivat seuratoiminnan kehittämisen apuvälineenä.Auditoinnit seuratoiminnan tukena

Sinettiseuratoiminnan perusta on säännöllisesti tapahtuvissa auditointikäynneissä, jotka varmistavat seuran Sinettilaadun. Sinettiseurat auditoidaan kolmen vuoden välein, uusi seuran kahden vuoden kuluttua. Auditointi on hyvä toimintatapa seuralle arvioida omaa tekemistä ja miettiä yhdessä auditoijien kanssa seuran kehityskohteita. Auditointi on ennen kaikkea väline seuran kehittämisessä. Auditoinnit ovat seuralle ilmaisia.Miten Sinettiseuraksi?
Sinettitunnuksen saadakseen seuran on täytettävä Sinettiseuroille asetetut Sinettikriteerit. Sinettiseurakriteerien täyttyminen arvioidaan seuran hakemuksen ja liitosta seuraan tehtävän auditointitilaisuuden perusteella.

Ratsastuksen Sinettiseurahaku on käynnistynyt. Haku on päällä 31.5. saakka. Lisätietoja ja hakuohjeet löytyvät täältä.Lue lisää ja innosta seurasi mukaan muiden laatuseurojen joukkoon!