SRL

Kerro kaverille:
16.03.2017

Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2017

Järjestäjäksi lmoittautuminen on alkanut!


Entinen Hevoshullu -kilpailu on nyt Penny & Friends -kilpailu, joka toimii uudistetuin säännöin ja ajatuksin. Kilpailun järjestämisestä on tehty talleille entistä helpompaa. Uudessa kisamuodossa hyödynnetään Ratsastajainliiton merkkisuoritusten ratapohjia. Samalla oppilailla on mahdollisuus suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä. Ratsastajainliitto tukee järjestäjiä palkintopaketilla. Palkintopaketti sisältää Penny & Friends -tsempparipalkinnon sekä 20 ruusuketta ja kunniakirjaa/laji. Kilpailu on avoin kaikenikäisille, pääpaino lapsissa ja nuorissa. Kilpailu on osa tallin perustoimintaa, joten ratsukoilta ei vaadita kilpailulupia.


Kilpailumuotoja on neljä: kouluratsastus, esteratsastus, hevostaidot ja keppihevoset. Talleilla on halutessaan mahdollisuus yksi kilpailu jokaista kilpailumuotoa. Kilpailut järjestetään 1.5-1.10.2017 välisenä aikana.

Jokainen kilpailuun osallistuva palkitaan ruusukkeella ja kunniakirjalla. Penny & Friends -tsempparipalkinnon voi jakaa tallin valitsemalla perustelulla. Tsemppari voi olla esim. iloisin ratsukko, pirtein tervehtiminen tai muiden kannustaminen.

Suomi juhlii vuonna 2017 100-vuotistaivaltaan. Hevosala on yhteisellä Mahdollisuuksien hevonen- hankkeella mukana järjestämällä 1000 tapahtumaa ympäri Suomen. Nämä Penny & Friends -kisat ovat myös osa juhlavuoden toimintaa. Kisat voi ilmoittaa juhlavuoden tapahtumakalenteriin: http://hippolis.fi/juhlavuosi/ilmoittaudu_mukaan/

Ilmoittaudu mukaan Penny & Friends -kisajärjestäjäksi 1.4.2017 mennessä
: https://my.surveypal.com/Penny-Friends-ilmoittautuminen-2017HUOM! Palkintolaatikkoja on varattu 180 kappaletta ja ne varataan järjestäjille (45 ensimmäiselle järjestäjälle) ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ratsastus- ja hevostaitomerkkisäännöt löytyvät täältä: www.ratsastus.fi/kilpailusaannot

Kilpailun säännöt

Kilpailusta lähetetään syksyllä erillinen palautekysely.

Lisätietoa: sanna.sassi@ratsastus.fi