SRL

Kerro kaverille:

Ohjeita kilpailujen järjestäjille

2-tason kilpailut

Kilpailuja järjestävä seura käy omilla seuratunnuksillaan lisäämässä kilpailukutsun KIPAan (http://kipa.ratsastus.fi). Huomaa, että muutokset ja lisäykset joita teet näkyvät vain seuratunnuksilla kunnes kilpailun/kutsun lisäys on käyty vahvistamassa aluejaoston kutsujen tarkastajan puolesta.

Vaikka varsinaista kutsua ei KIPAan vielä kirjoittaisikaan, kutsun pakolliset kentät tulee täyttää. Lisättyäsi koko kutsun Kipaan, laita sähköpostia alueen kutsujen tarkistajille jotta he tietävät käydä tarksitamassa ja julkaisemassa sen.
Esteratsastus: Satu Myllykangas satu.myllykangas@rko.fi
Kouluratsastus: Mari Päivärinta mari.paivari@gmail.com

Ilmoittautumisia 2-5-tasojen kilpailuihin voidaan ottaa vastaan vain KIPAn kautta. KIPA ei hyväksy ilmoittautumisia, jos ratsukon maksut eivät ole ajantasalla KIPAssa. Tällöin ratsukolla ei ole oikeutta osallistua kilpailuun. Yhtään ratsastajaa tai hevosta ei saa lisätä käsin Equipessä. Ulkomaisia ratsukoita varten järjestäjän tulee pyytää alueassistentilta CCC-numerot kisaan ilmoittamista varten, jos ratsastaja ei ole tätä jo tehnyt.

Seura toimittaa tulokset KIPAan 5 vrk sisällä kilpailujen päättymisestä. Mikäli KIPAan toimittamisessa on ongelmia, ota yhteyttä Tuula Tellaan (tuula.tella@ratsastus.fi). Kilpailujen järjestäjä vastaa siitä, että kilpailun tulokset ovat Kipassa oikein.