SRL

Kerro kaverille:

Näin teet E-KILPAILULUVAN itsellesi:

* SRL:n täys- tai perhejäsenyys vaaditaan, Green Card -vakuutettu EI pääse tekemään E-lupaa.

* Mikäli hetusi on tallennettu jäsenrekisteriin, pystyt kirjautumaan sisään täyttämällä sähköisen lomakkeen kentät. Mikäli hetu puuttuu, ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.

* Sähköpostiosoite on erityisen tärkeä antaa, jotta ohjelma pystyy lähettämään sinulle salasanan myöhempiä kirjautumisia varten. Sähköpostiosoite tallentuu rekisteriin myös oman seurasi ja liiton viestintää edesauttamaan.

* Ohjelman täytyy muodostaa E-kilpailulupa rekisterissä jo olevalle sportti-id:lle. Mikäli ostaminen ei onnistu eikä rekisteri tarjoa muuta tuotetta kuin ratsastuskouluoppilaiden Green Card -vakuutusta, rekisteritiedoistasi mitä todennäköisimmin puuttuu HETU. Ilmoita seurasi jäsensihteerille hetusi ja kun se on lisätty rekisteriin, toimi kuten yllä on kuvattu.

* E-kilpailulupa on valmis, kun pääset alla olevan lisenssinostolomakkeen viimeiselle välilehdelle.

* Mikäli tietosi eivät päivity Kipaan muutaman päivän sisällä, vaikka jäsenmaksu on maksettu ja lupa tehty, ota yhteys oman alueesi aluekoordinaattoriin.

* Huom! Verkko-osto lähettää sinulle sähköpostissa salasanan, joka ei ole sama kuin se, millä kirjaudut kipaan. Ensimmäistä kertaa kirjauduttaessa kipaan käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi ja salasanasi on sukunimesi neljä ensimmäistä kirjainta.

Tilaa E-kilpailulupa

* Jäsenmaksu kuluvalle kaudelle oltava maksettu ennen luvan tekoa.