SRL

Kerro kaverille:

Näin teet E-KILPAILULUVAN itsellesi:

Järjestelmä vaihtuu vuoden 2018 alussa, uudet ohjeet julkaistaan joulukuussa.

* SRL:n täys- tai perhejäsenyys vaaditaan, Green Card -vakuutettu EI pääse tekemään E-lupaa.

* Mikäli hetusi on tallennettu jäsenrekisteriin, pystyt kirjautumaan sisään täyttämällä sähköisen lomakkeen kentät. Mikäli hetu puuttuu, ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.

* Sähköpostiosoite on erityisen tärkeä antaa, jotta ohjelma pystyy lähettämään sinulle salasanan myöhempiä kirjautumisia varten. Sähköpostiosoite tallentuu rekisteriin myös oman seurasi ja liiton viestintää edesauttamaan.

* Ohjelman täytyy muodostaa E-kilpailulupa rekisterissä jo olevalle sportti-id:lle. Mikäli ostaminen ei onnistu eikä rekisteri tarjoa muuta tuotetta kuin ratsastuskouluoppilaiden Green Card -vakuutusta, rekisteritiedoistasi mitä todennäköisimmin puuttuu HETU. Ilmoita seurasi jäsensihteerille hetusi ja kun se on lisätty rekisteriin, toimi kuten yllä on kuvattu.

* E-kilpailulupa on valmis, kun pääset alla olevan lisenssinostolomakkeen viimeiselle välilehdelle. Sieltä voit tulostaa laskun.

* Mikäli tietosi eivät päivity Kipaan viiden arkipävän sisällä siitä jäsenmaksu ja lupa on maksettu, ota yhteys emmi.kupiainen@ratsastus.fi

* Huom! Verkko-osto saattaa lähettää sinulle sähköpostissa salasanan, joka ei ole sama kuin se, millä kirjaudut Kipaan. Ensimmäistä kertaa kirjauduttaessa Kipaan käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi ja salasanasi on sukunimesi neljä ensimmäistä kirjainta. Jos sinulla on ollut lupa aiemmin, tunnukset ovat samat. Kipan tunnuksia ei lähetetä erikseen sähköpostiin!

Tilaa E-kilpailulupa

* Jäsenmaksun kuluvalle kaudelle oltava maksettu ennen luvan tekoa.